Mix 2016. 11. 25.

Angol tanárok Angliából: Most INGYEN kipróbálhatod!

Ha angolul akarsz tanulni, nincs ennél tökéletesebb lehetőség! Ne hagyd a jövő évre, kezdd el még idén!

Rendkívül izgalmas nyelvtanulási lehetőséggel bővült Révkomárom kínálata: mostantól angliai angol tanárok tanítják az angol nyelvet a Natural English Nyelviskola jóvoltából. A külföldi lektorok csak angolul beszélnek, így valódi anyanyelvi környezetben lehet elsajátítani a nyelvet, mintha éppen egy oxfordi nyelvtanfolyamba csöppentünk volna bele. A tapasztalt anyanyelvi tanárok garanciát jelentenek arra, hogy tökéletes kiejtést tanuljanak a diákok, és magabiztos, folyékony nyelvtudásra tegyenek szert. Ráadásul nemcsak az angol nyelvről, de az angol kultúráról és a nagyvilágról is sokat megtudhatnak az órák résztvevői. Az órák beszédközpontúak. A cél, hogy mindenki leküzdje a félelmet a beszéddel szemben, hiszen a tapasztalatok szerint ez a titka a sikeres nyelvtanulásnak. Az anyanyelvi tanárokkal használható, a való életben is működő nyelvtudásra lehet szert tenni. Kedvcsinálónak érdemes még most feliratkozni az ingyenes próbaórákra. Nem kell mást tenni, csak jelentkezni a cikk alján található elérhetőségek egyikén. Figyelem! Érdemes ezt mielőbb megtenni, mivel a létszám korlátozott.

Az anyanyelvi tanárokkal való nyelvtanulás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen pontosan olyan, mintha külföldön tanulnánk nyelvet, mégis elérhető árakon jutunk hozzá e különleges élményhez. Aki kipróbálta, már csak így akar nyelvet tanulni ezután. Hogy kik azok, akik már elégedettséggel nyugtázták a tanfolyamot? Íme néhány dícsérő szó a diákoktól (bővebben: www.naturalenglish.sk):

“Mindenkinek ajánlom, aki belefáradt a klasszikus nyelvtanulás során szerzett kudarcaiba. Mostanra ‘tanulás nélkül’ eljutottam oda, hogy szinte bármilyen témában, folyékonyan tudok beszélgetni bárkivel.”

headerfb

Az órák kiscsoportos vagy egyéni formában is megvalósíthatók, gyerekek és felnőttek egyaránt jelentkezhetnek az egész év során. Nyelviskolánk cégekben, iskolákban, otthonokban egyaránt vállalja az oktatást. Természetesen helyi angol tanárokkal is együttműködünk, így hagyományos angol órákkal kapcsolatban is tudunk segíteni. (pl. nyelvvizsgafelkészítés) További információk, valamint nyelvtanulási tippek olvashatók honlapunkon: www.naturalenglish.sk. Az ingyenes próbaórára várjuk a jelentkezéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

www.facebook.com/naturalenglishKN
www.naturalenglish.sk
e-mail: info@naturalenglish.sk
TEL.: 0915 034 333

Szólj hozzá!