PR 2023. 09. 20.

Asztalos munkák azonnali megrendelésre, időben kivitelezve a WOOD PECKER asztalosműhelytől

Unod már a szakemberekre várakozást? Minőségi munkát szeretnél, és nem szeretnéd megbánni a rászánt pénzt? Ráadásul akár több legyet is ütnél egy csapásra? Keresd a WOOD PECKER asztalosműhelyt!

Varga Dávid és csapata versenyt futva az idővel teljesítik bármilyen bebútorozással kapcsolatos kívánságod. Sőt, komplett renovációval is keresheted őket: gletteléstől kezdve, festést, kartonozást, dobozolást, egyszerűbb tetőszerkezetek és pergolák elkészítését is vállalják. A munkafolyamat végén pedig a beltér bútorzatára sem lesz gondod, méretre gyártják, amit elképzeltél. Színes gyerekgarnitúrák, helykihasználós gardróbok, csodaszép konyhák és komódok kerülnek ki kezeik közül.

A benti darabokat laminált bútorlapból, a kerti bútorokat, terasztetőket kemény fából alkotják meg. Ehhez az anyagot az osztrák Egger és Kronospan cégek szlovákiai forgalmazóitól szerzik be.

Semmi selejt, csakis a kifogástalan elemek, bútorvariációk bárhova, ahol minden centi és esztétikai kivitel számít. Ez az ő asztaluk!

Megbízhatóan, időhúzás nélkül!

A csapat egy héten belül kiszáll a helyszínre, hogy fel- és bemérje a munkát. Ráadásul úgy tudják vállalni a megbízást, hogy üres ígérgetések nélkül teljesítsék azt. Záros határidőn belül, ha a helyzet megköveteli akár plusz fő segítségét bevonva úgy dolgoznak, hogy azzal ne húzzák más idejét. Ők, mint alapvetően asztalosok, a folyamat végén állnak.

Éppen ezért pontosan tudják, mennyire bosszantó, amikor az előttük sorra kerülő szakemberek megbízhatatlansága miatt tolódik a kliens által leegyeztetett ütemezés…

Volt már, aki megbánta, hogy asztalosra bízta bútorait? Aligha. Olyan viszont rengeteg akad, aki ráfizet és befürdik egy olcsó, ránézésre szupernek tűnő kész bútordarabbal. A lakosok nagy része meglát egy csalogató, üzleti bútordarabot egy fotón, aztán elemenként kézhez kapva felesleges problémákkal szembesül. Az összetákoláskor derül csak ki ugyebár, mennyi minden nem stimmel: mégse passzol, át kell szabni, vagy eleve az anyag nem fedi a valóságot. Gyakran vékonyabbak a bútorlapok, pláne nem is olyan mutatósak élőben, így borítékolható a csalódás. Az idő előrehaladtával pedig a minőség terén is beigazolódik az aggodalom: meglógott ajtók, nehezen záródó fiókok, elváló felület. Összességében tehát jobban járunk? Míg egy szalagon gyártott garnitúra általában nem bír ki 10 évet se, egy asztalossal készített bútorzat viszont garancia alatt (és/vagy azon felül) áll. Ráadásul, ha egyszer szétszeded, utána is fel tudod majd használni, mert nem lesz lehetetlen újraösszerakni.

Nem lustaság, hanem élettartam kérdése…

“Ti modern háziasszonyok túl kényelmesek vagytok becsukni kézzel a fiókot…” – hangzik el gyakran a kritika. A spéci nyomásra nyitódó, lassan csukódó, visszaszívódó, felnyíló megoldások magasabb árkategóriát képviselnek, igen. Ám összességében a praktikusság és főleg a tartósság szolgálatában állnak! Kíméld bútoraid – és a csapkodásnak is elejét veheted egy csapásra a modern technológiának hála!

Kinéztél egy képet? Vigyél magaddal akár egy kész látványtervet is, a kivitelezést pedig bízd a profikra! Persze előfordulhat, hogy a gyakorlatban némi változtatást igényel egy designer ötletelése, A csapatnak azonban semmi sem lehetetlen! Szín, fogantyú, megvilágítás, rekeszek, saroktárolók, a bútorzat olyan lesz, amilyet megálmodtál.

Dávid 20-30 éves tapasztalattal rendelkezők mellett sajátította el a szakmát, melyet szakoklevéllel is kiegészített. Jelenlegi társa által pedig egyfajta osztrák precizitású munkamorált hazahozva állnak rendelkezésre mindazoknak, akik az egyedi, méretre szabott bútorok – vagy akár a komplett renováció – mellett döntenek.

Adj bútoraidnak eleve hosszabb életet, spórolj hosszú távon pénzt és ideget! Válaszd a WOOD PECKER asztalosműhelyt!

E-mail: varga.r.david91@gmail.com

Telefon: +421 915 809 289

Cím: Kameničná 11, Kameničná, Slovakia