Város 2017. 02. 05.

Bernie és Daniel – “Elhoztuk Angliát Komáromba!”

Ilyen még nem volt Komáromban! Sőt, az egész országban ritkán adódik ilyen rendkívüli lehetőség: létezik egy nyelviskola a városban, ahol eredeti angliai tanároktól lehet angolul tanulni, és mindezt elérhető árakon. Az 5 angliai tanárból most bemutatunk kettőt, akikkel a komáromi nyelvtanfolyamokon is találkozhatnak a diákok. Ismerjétek meg Bernie-t és Daniel-t!

Bernie, az 50 év körüli angol úriember a Beatles városából, Liverpool-ból származik. Jó tíz éve hozta a sors vidékünkre, ahol egy nyelvtanároknak szóló képzésen ismerkedett meg feleségével, a szintén nyelvtanár Ágnessel. Klasszikus történet az övék: szerelem, családalapítás, közös élet – mindez már a környéken, hátrahagyva a jól működő angliai életet. Bernie nem készült mindig nyelvtanárnak. Jól menő üzletember volt, s bár országot váltott, a siker továbbra is része maradt az életének. Megálmodott és létrehozott egy nyelviskolát, melyben most már rajta kívül 4 másik angliai tanár is tanítja a nyelvet az igényes nyelvtanulóknak. A klasszikus és az anyanyelvi angol órák közti különbséget elmagyarázni lehetetlen, egyszerűen ki kell próbálni! Az első 5 perc után nyilvánvalóvá válik, miért érdemes anyanyelvi tanár segítségével képezni tudásunkat. Bernie óráira jellemző az, amit nagyon kevés tanár mondhat el magáról: próbaóráinak sikere 100 százalékos, azaz aki csak kipróbálta, nem akar többé másnál tanulni – legyen szó 10 éves kislányról, vagy top-menedzserről. Bernie a komáromi és a környékbeli cégekben egyaránt nagy sikerrel tanít. Órái rendkívül népszerűek, köszönhetően humorának és közvetlen stílusának. Még több vélemény az óráiról a www.naturalenglish.sk-n olvasható. Várjuk a cégek és alkalmazottak jelentkezését, akik szeretnének angliai tanárokkal tanulni!

Daniel 1A mindig vidám Daniel egy meglehetősen unalmas kelet-angliai kisvárosból származik, ennek köszönhetően nagyon kellemes angol kiejtéssel beszéli a nyelvet. Noha jóval fiatalabb, mint Bernie, már tapasztalt tanárnak számít. Több éve oktat angolt nálunk, a komáromi nyelvtanfolyamokon pedig mostanában ismerkedhettek meg vele a diákok. Daniel imád utazni, valamint nagyon szeret új emberekkel megismerkedni, társaságkedvelő ember lévén bárkivel könnyen megtalálja a közös hangot. Ha úgy adódik, szabadidejében szívesen jár szórakozni, vagy csinál programokat az angolos diákjaival. Hobbija közé tartoznak a társas táncok – főleg a modern jive. Mielőtt eljött Angliából, gyakori résztvevője volt az országos táncversenyeknek. A táncot egyébként vidékünkön is űzi, ha csak teheti mindenütt ott van, ahol hódolhat kedvenc időtöltésének. Ami az angol oktatást illeti, Daniel tanít iskolákban, cégekben, gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Óráinak titka, hogy élvezi a nyelvtanítást.

A Natural English Nyelviskoláról: hazai és angliai tanárokkal egyaránt összedolgozunk, az órákra az egész év folyamán lehet jelentkezni. Várjuk a gyerekeket és a felnőtteket, egyéni és csoportos óráinkra, cégeknél és iskoláknál akár helyben is, nem csak Komáromban, de a környéken is. Nyelvvizsgafelkészítést gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt vállalunk. Az anyanyelvi angol órákat azoknak ajánljuk, akik magabiztos, a való életben is jól működő angol tudást szeretnének szerezni. Az ár szinte ugyanaz, a különbség óriási! Ki kell próbálni, az eredmény magáért beszél.

www.facebook.com/naturalenglishKN
www.naturalenglish.sk

Cím: Dunarakpart 14., Komárno
E-mail: info@naturalenglish.sk
Telefon: 0915 034 333

team

Szólj hozzá!