Város 2016. 09. 27.

Tölts egy órát Angliában – minden héten!

Szuper lenne külföldön, profi környezetben nyelvet tanulni, de túl drága és bonyolult? A megoldás a Natural English Nyelviskola, mely angliai tanárainak köszönhetően Neked is elhozza a határtalan lehetőséget Komáromba. A jó hír pedig, hogy mindezt megfizethető áron!

Immár Komáromban is megnyitotta kapuit a Magyarországon már több éve nagy sikerrel működő Natural English Nyelviskola hálózat. Különlegessége, hogy nem csak hazai, de Nagy-Britanniából és Amerikából származó anyanyelvi angol tanárok közreműködésével tanítják az angolt. A külföldi lektorok igazi nemzetközi hangulatot biztosítanak az órákon, ahol magolás helyett észrevétlenül gyakorolják a diákok a nyelvet. A nyelviskola filozófiája, hogy beszédet csak beszéddel lehet tanulni, ezért az órák garantáltan beszédközpontúak, ezáltal biztosítva a folyékony és magabiztos nyelvtudást. Az anyanyelvi lektor által tartott órák akkor előnyösek, ha a tanuló valóban használható, megbízható nyelvtudást szeretne szerezni. A külföldi lektorral olyan kiejtés és kifejezések tanulhatóak meg, amelyek a való életben is várják majd a külföldre látogatókat! Így az órák után nem kell izgulni, hogy vegyünk buszjegyet, fagyit, vagy intézzünk el egy taxit külföldön, hiszen a nyelvtudás garantált.

unnamed

A nyelvtanulók által csak Bernie-nek szólított Natural English Nyelviskola alapítója így nyilatkozott az induló képzésről: “Az utóbbi időben egyre többen ráébrednek, hogy ugyan hosszú éveket el lehet tölteni nyelvtanulással, ám nem mindegy, hogy milyen eredménnyel. Manapság már a cégeknek sem elég, ha az alkalmazottnak van egy nyelvvizsgája, de a valós tudás hiányzik. A közelben nemsokára beinduló Jaguar gyár szintén angol cég. Érdemes felkészültnek lenni, hátha jó munkalehetőségek adódnak a jövőben, csak éppen az angol tudás hiányzik. Nyelviskolánk megfizethető megoldást kínál azoknak, akik nem csak tanulni, de tudni is akarják a nyelvet. Óráink rendkívül szórakoztatóak, mindenkinek ajánlom, jöjjön el egy próbaórára és tapasztalja meg kínálatunkat.”

unnamed-2

Különösen jó hír, hogy az órák barátságos áron elérhetőek, és az év során bármikor lehet csatlakozni az egyéni vagy csoportos kurzushoz egyaránt. Gyerekek, felnőttek, iskolák, vállalatok jelentkezését korosztálytól és nyelvi szinttől függetlenül várja a Natural English Nyelviskola. Ingyenes próbaórára is van lehetőség! A további kedvezményeket a Facebook oldalunkon folyamatosan közöljük!

www.facebook.com/naturalenglishKN
www.naturalenglish.sk
EMAIL: info@naturalenglish.sk
TEL.: 0915 034 333

unnamed

unnamed-1

Szólj hozzá!