Mix 2017. 09. 04.

Ősztől válaszd a leghatékonyabb módszert az angoltanulásra!

Városunkba 2 új anyanyelvi lektor érkezik az Egyesült Királyságból a Natural English Nyelviskola jóvoltából. Mint idáig is, egyéni igényekre szabottan oktatjuk az angolt, autentikus, anyanyelvi környezetben.
A beszédközpontúságra alapuló órákon a nyelvtant, szórendet, kiejtést természetes úton tökéletesíthetjük. Akik idáig kipróbálták, nem tértek vissza a hagyományos angoltanuláshoz, mert rájöttek mit nyernek, ha anyanyelvi tanártól vesznek órákat.

5 indok, amiért érdemesebb angol anyanyelvi tanárt választani nyelvtanulásunkhoz:

1. Az angolt dinamikus tempóban, természetes úton sajátítjuk el – akárcsak egy angliai vagy amerikai nyelvtanfolyam során. A gyors haladás garantált, a tempót viszont mi állítjuk be, az alapján, mi a cél és mikorra szeretnénk elérni.

2. Megerőltetés nélkül kényszerülünk rá a nyelvhasználatra – mivel az anyanyelvünkön nem tudjuk megértetni magunkat tanárunkkal, elkezdünk rövid, egyszerű majd bonyololultabb gondolatokat kifejezni angolul.

3. Tökéletes lesz a kiejtésünk – észrevétlenül és természetes módon “átragad” ránk az anyanyelvi tanár kiejtése.

4. Új kifejezésmódokat, szlenget tanulunk – amint egy kicsit belejövünk a nyelvhasználatba, olyan kifejezéseket is elkezdünk használni, amit klasszikus nyelvtanulás során nem tanulunk, kifejezésmódunk nemcsak érthetővé, de egyedivé is válik.

5. Betekintést kapunk egy új kultúrába – az Egyesült Királyság és az angolszász nyelvterületek (USA, Kanada, Ausztrália) sokszínűségét hasznos nyelvtanulás közben ismerhetjük meg.

A Natural English Nyelviskola egyéni és csoportos oktatást egyaránt vállal, 6 éves kortól bármiyen korosztálynak. Emellett céges és otthoni nyelvtanulásra is van lehetőség.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

+421 908 850 051

admin@naturalenglish.cc

www.facebook.com/naturalenglishslovakia/

www.naturalenglish.cc

Szólj hozzá!