Blog 2013. 04. 06.

Blog: Vinni Komárom jó hírnevét…!

A napokban hallhattuk, hogy Stirber Lajos tanár Úrék, a GAUDIUM vegyeskar nem kapott támogatást a várostól, mivel Komáromon kívül szerettek volna fellépni a pénzből.

Valahol érthető is, hogy csak Komáromon belüli rendezvényeket támogatnak, DE kérdem én, miért ne léphetne fel néha Komáromon kívül egy csoportunk, ezzel is növelve, öregbítve Komárom jó hírnevét?! Szerintem az ilyet is kéne támogatni, hadd vigyék a tehetséges fellépők, sportolók, művészek stb városunk jó hírnevét más régióba!

stirber

Ezért tegnap találkoztam Stirber Lajos tanár Úrral és átadtam neki egy összeget, amivel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy egy ilyen nagyszerű ember a tehetséges vegyeskarával másutt is képviselhesse városunkat. Nagyon jót és tartalmasat beszélgettünk Lajos bácsival, sok dologban egyezett a véleményünk a várossal és az élettel kapcsolatban is.

Mivel voltak akik jelezték, hogy szívesen támogatnák a vegyeskarukat ezért elkértem a számlaszámukat (7677583/5200), ahová elküldhet egy kis pénzt, aki szeretne segíteni. Mindenkit csak bíztatni tudok rá, mivel tudom, hogy a pénz jó helyre kerül. Hiszen ezek az emberek szívvel-lélekkel komáromiak és a magyar kultúra ápolói.

(basti.sk nyomán)

 

 

Szólj hozzá!