Régió 2015. 07. 28.

BORZALOM: Holtan találtak egy családra egy nagymegyeri lakásban

Nagymegyer egyik második emeleti lakásában, a Komáromi úton egy család három tagjának holttestére bukkantak. Nincs kizárva, hogy önként vetettek véget életüknek! 

A családra – a 60 éves apa (Mihály), az  59 éves anya (Katalin), valamint 33 éves fiuk (György) holttestére – hétfő este 18.30 órakor bukkant rá a rendőrség és a tűzoltók, akik bejutottak a bezárt lakásba. A hírt a nagyszombati kerületi rendőrkapitányság szóvivője, Martina Kredatusová is megerősítette.

Az esetet vizsgálja a rendőrség, további részletek egyelőre nem ismertek. A TV JOJ információ szerint a család előre eltervezte a halálukat, és búcsúlevelet is hagytak.
„Szombaton még ünnepeltek és most halottak – nyilatkozta az egyik szomszéd. – Mindhárman békés emberek voltak, semmi problémájuk nem volt. Felfoghatatlan számunkra a haláluk. Mihály éjjeli őr volt és a temetkezési vállaltnál is dolgozott. A fia is segített neki. Lakásuk, két autójuk volt, nem messze a lakásuktól pedig egy garázzsal is rendelkeztek. Az emberek azt beszélik, hogy Mihályt a hálószoba ajtajában találták holtan, a felesége, a fia meg a kutyájuk az ágyban feküdtek mozdulatlanul. Lehet, hogy megmérgezték magukat? A lakásban az asztalon találták meg az autók papírjait, kulcsok voltak ott és különféle iratok. Olyasmi is felmerült, hogy az apát fölakasztva találták. Teljesen kikészültünk ettől az egésztől”.

TASR/para/cas.sk/sziakomárom