Régió 2015. 07. 29.

Megrendelték saját temetésüket a nagymegyeri öngyilkosok!

Mint arról korábban írtunk, hétfőn délután a dunaszerdahelyi járásbeli Nagymegyer egyik lakásában, a Komáromi úton egy 60 éves férfi, egy 56 éves nő, valamint 33 éves fiuk holttestére bukkantak. A család tagjai csoportos öngyilkosságot követtek el.

A család három tagjára a tűzoltók és a rendőrök találtak rá, akik bejutottak a bezárt lakásba.
Őket a 33 éves férfi párja értesítette, aki egy ideje nem tudta elérni a család egyik tagját sem. A rendőrség ekkor tűzoltók segítségével hatolt be az ablakon keresztül a második emeleti lakásba, ahol holtan találták a család valamennyi tagját, sőt, még a kutyájukat is.

Hamarosan kiderült: a család tagjai csoportos öngyilkosságot követett el. Búcsúlevelet nem hagytak, viszont előre megrendelték a temetésüket, és kikészítették halotti ruhájukat is… Az eddigi információkkal ellentétben a fiatalember holttestét saját szobájában találták meg, édesanyja holtteste pedig a hálószobában volt, kutyájával együtt feküdt az ágyban. Mind a 33 éves fiú, mind pedig édesanyja nyugtatókkal végezhetett magával, erről tanúskodtak a holttesteik mellett talált gyógyszeres dobozok. A 60 éves családfő ugyancsak a hálószobában volt, ő az ajtóra akasztotta föl magát.

A családdal napi kapcsolatban álló rokonok és szomszédok elképzelni is képtelenek a titokzatos tragédia okait. A család békésen élt, nem voltak konfliktusaik a környezetükben élőkkel. Lakással, két autóval, garázzsal rendelkeztek. A fiúnak két munkahelye is volt: éjjeli őr volt és egy temetkezési vállalatnál dolgozott. Az utóbbi helyen rendelték meg és fizették ki a saját temetésüket három héttel ezelőtt… A temetkezési vállalkozó (a fiú főnöke) semmi rosszra nem gondolt, mivel az ilyesmi nem számít egyedi esetnek. Annál inkább nem volt oka tragédiát sejteni, hiszen a 33 éves férfi teljesen kiegyensúlyozott személyiség és megbízható munkatárs volt….

A hozzátartozókat, barátokat, szomszédokat és ismerősöket is mélyen megrendítette a tragédia, semmilyen előjelét nem észlelték a tragikus eseménynek.