Kultúra 2023. 12. 11.

Cibi Budapesten lépett fel az Akvárium klubban

Cibi, azaz Czibulka Dávid egyre gyakrabban felbukkan a porondon. December 8-án a budapesti Akvárium klubban kapott lehetőséget a szereplésre. A support előadóként fellépő komáromi rapper Sisi albumbemutató koncertjét egészítette ki.

Cibiről már többször is hírt adtunk az utóbbi időben. Elsőként zenei terveivel kapcsolatban kérdeztük őt, a Pocahontas-szal a háta mögött lóháton mekiző klipje pedig szintén nem mehettünk el szó (cikk) nélkül.

A teltházas esemény nagy közönség előtti éneklést jelentett. „Egy hat dalból álló szettel készültem, különböző zenei stílusokat is megvillantva.

Volt trap, funky, hip-hop, deep house rap és drum and bass is. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen nagy közönségnek, ilyen profi körülmények között énekelhettem, így egy nagy mérföldkő ez számomra.

Cibinek nemrégiben sikerült leszerződnie a Magneoton kiadóval, akik az elkövetkezendő zenéit forgalmazzák majd. Ezen kívül fellépési lehetőségeket is szerveznek neki a fent említett eseményhez hasonlóan. „Kimondottan pozitív élményeim vannak a hétvégi programról. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, így már nagyon várom a folytatást.

December 16-án, szombaton egy újabb, számomra fontos koncert vár rám a komáromi Sportcsarnokban.

A Hungarian Stars szervezésében hazai pályán énekelhetek egy újabb nagyszabású közönségnek.

Sok barátom és ismerősöm jelezte, hogy érkezik, aminek kimondottan örülök. Elképesztően várom!