Kultúra 2023. 12. 20.

Cinderella – Komáromba érkezik a káprázatos családi musical

A klasszikus Hamupipőke-történet feldolgozásával érkezik a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központba 2024. február 18-án a Cinderella produkció. Az, aki jegyet vált az előadásra, nem fog csalódni: egy csodálatos meseelőadást tekinthet meg „az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról”. A kiválóan ismert történet teljesen új köntösbe bújik – nem érdemes kihagyni ezt az élménydúsnak ígérkező családi programot!

A Cinderella gyermekekhez szóló örökmese, ám garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, hanem a szülőknek is maradandó élményt nyújt a TBG és a Re-Production szuperprodukciója. Az ismert Hamupipőke-történet a hagyományos tartalmi formavilágában, ugyanakkor Pozsgai Zsolt író csodálatosan egyedi feldolgozásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók munkáját az eredeti történet alapozta meg, ám ezt rendkívül különleges színpadi látványelemekkel tarkították. Történetünkben a saját otthonában cselédként élő lány a könyveiből, varázslattal kelti életre a legkülönfélébb mesefigurákat, akik vigasztaló barátaivá válnak. Ők segítenek majd rálelni arra a boldogságra, ami Hamupipőkét méltán megilleti. Ahhoz, hogy Hamupipőke meglelje párját a Herceg személyében, sok izgalmas kalandot él át. Újra bizonyosságot nyer az, hogy a boldogságot bizony nem adja oly´ könnyedén a sors… A néző Debreczeni Ildikó látványos jelmezeiben gyönyörködhet és Gömöry Zsolt csodálatos dalait hallhatja. A zeneszámokat népszerű színészek prózai jelenetei kötik össze.

Egy egészen kivételes, szó szerint mesébe illő produkció tanúi lehetnek azok, akik a 2024. február 18-án, 16.00-i kezdettel műsorra tűzött Cinderellára váltanak jegyet.

JEGYVÁSÁRLÁS ITT