Kultúra 2020. 06. 09.

Családi programmal várja nézőit az Egressy Béni Városi Művelődési Központ

A komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ a COVID 19 vírus miatt kialakult rendkívüli helyzetben ugyan kénytelen volt felfüggeszteni működését, de mielőbb szeretne visszakapcsolódni Komárom városának kulturális életébe. Előbb a nemzeti összetartozás napját ünnepelte meg a szigorú rendelkezéseket betartva, korlátozott számú közönséggel, most pedig családi programmal várja az érdeklődőket.

2020. június 13-án, szombaton az egész nap a gyermekeké. Délelőtt 10.00 órától a hetényi Csavar Színház előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Azördögbe című előadás a szegény ember ördöggel való találkozását meséli el sok zenével és humorral. Ki az, aki fél az ördögtől? Mindenki! Csak a szegény ember nem, mert neki már nincs sok vesztenivalója. Sok furfanggal, sok játékkal és persze csavaros észjárásával még a pokolbéli legfelsőbb hatalmak eszén is túl jár. Hogy miképpen? Kiderül ez a Csavar Színház legújabb meseelőadásából.  Az produkciót Gál Tamás Jászai Mari – díjas színművész, a Komáromi Jókai Színház igazgatója rendezte, előadják: Kiss Szilvia, Gál Tamás, Mester László.

A Csavar Színház előadását követően, 15,00 órától  Korpás Éva gyerekkoncerttel várják a legifjabb közönséget és szüleiket a művelődési ház szervezői. A koncerten Korpás Éva gyermekeknek szóló régebbi és új dalaiból hallhatunk válogatást, közreműködik: Sipos Dávid (szaxofon), Madarász András (gitár, koboz, zongora), Lelkes Tibor (nagybőgő), Lakatos Áron (hegedű), Varjú Attila (dob).

Az előadásra és koncertre jegyek korlátozott számban az előadás előtt kaphatóak az Egressy Béni Városi Művelődési Központ pénztárában.