Mix 2023. 08. 28.

Coldplay-koncertre jegyet venni felér egy csodával…

A rendkívüli kereslet miatt a Coldplay nem tud elegendő mennyiségű koncertet adni a közelben, hogy a jegyek ne fogyjanak el nulla perc alatt az összes meghirdetett európai turnéhelyszínre is.

2023. július 20-án derült ki, hogy a brit banda 16 év után idén nyáron, a Music Of The Spheres világ körüli turné részeként visszatér Magyarországra, de a környékbelieknek a bécsi koncertidőpontok is kecsegtetőek.

Budapesten június 16-án, 18-án és 19-én is adnak koncertet. Mindhárom koncertet a Puskás Arénában tartják majd.

A 2021-ben megjelent lemez, a Music of the Spheres világ körüli turnéja tavaly márciusban indult, azóta a Coldplay már több mint 7,5 millió jegyet adott el – többet, mint bármelyik előadó az elmúlt két évben. A hétszeres Grammy-díjas Coldplay (Chris Martin – ének, gitár, zongora, Johnny Buckland – gitár, Guy Berryman – basszusgitár, Will Champion – dob) eddig több mint 100 millió albumot adott el és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Yellow, a Speed of Sound vagy a Clocks.

A zenekar eddig egyszer, 2008-ban járt Magyarországon, akkor a Budapest Sportarénában adott koncertet – meglepő módon meglehetősen visszafogott érdeklődés mellett. Az most már – a harmadik meghirdetett koncert után – egészen biztos, hogy azóta jelentősen megnőtt a magyar rajongótáboruk.

A helyi közönség az augusztus 21-22. és a 24-25-i időpontból is tudott választani, ami a bécsi időpontokat illeti. Jegyek és időpontok a bécsi helyszínt illetően ITT!