Mix 2018. 07. 13.

Családi nappal nyitotta meg kapuit az új képességfejlesztő központ

Hogy hogyan kössük össze a kellemeset a hasznossal? Akik eljöttek az Artis Centrum családi napjára július 5-én, erre a kérdésükre is választ kaphattak. Párkány után Komáromban is megnyitotta kapuit a képességfejlesztő központ.

Az esemény a fiatal csapat főhadiszállásán került megrendezésre, a Danubius Kollégium épületében. És hogy hogyan sikerült nekik összekötni a kellemeset a hasznossal? Úgy, hogy a látogatók kellemes környezetben, hűs italok és rágcsálnivalók mellett tehették fel kérdéseiket, amire készségesen válaszoltak a szakemberek, miközben a gyermekek gondtalanul játszhattak, kipróbálhatták a képességfejlesztő játékokat.

Az Artis Centrum ugyanis elsősorban egy olyan képességfejlesztő központ, amilyenről minden szülő álmodik. Ahova elvisszük legféltettebb kincseinket és játszva, kényszer nélkül lesznek képesek egyszer csak olyan dolgokra, amikre előtte nem. Ahol biztonságos körülmények közt kerülnek közösségbe, ahol megpuhul a zárkózott gyermekek legkeményebb páncélja is, és mosolyogva távozik mindenki. Közben észrevétlenül a családokból is egy összetartó, figyelmes közösség épül.

De nem csak a kisgyermekes családokat illeti meg a szakmai törődés, támogatás. A hozzáértő szakemberek szívesen segítenek akár a speciális figyelmet igénylő személyeknek, a felnőtt korosztálynak is. Bárkinek, aki felkeresi őket Komáromi illetve Párkányi székhelyükön.

Mindenkinek csak ajánlani lehet ezt a szolgáltatást, mivel alapítói, Barthalos Réka és Melecski Júlia létrehoztak egy hiánypótló létesítményt, egyedülálló módszereket alkalmazó szakmai csapattal.

Ha többre kíváncsi, kattintson: http://www.artiscentrum.sk/