Sport 2017. 08. 14.

Dél-Komárom: Továbbjutottak a kupában a labdarúgók

Nem túl meggyőző játékkal, de továbbjutott a Komárom VSE labdarúgó csapata a Komárom-Esztergom megyei kupában, ahol a második fordulóban a Nagyigmánd KSK csapatát győzte le 3:1 arányban.

A második fordulóban csatlakozott a Komárom VSE együttese a Komárom-Esztergom megyei kupasorozathoz, ahol szerdán Nagyigmánd ellen lépett idegenben pályára az NB III-ból kiesett csapat.

Nehezen indult a mérkőzés a komáromi fiúknak, akik a felkészülési időszakban egy kivételével minden mérkőzésüket megnyerték. Megilletődve és nagyon pontatlanul játszottak az első félidőben a vendégek, de szerencsére a nagyigmándiak sem voltak túl eredményesek. A 43. percben egy lerántás után, a vendégcsapatnak ítélt büntetőt a játékvezető. Solymos Zoltán lövését ugyan Udvardi Krisztián bravúrosan kivédte, azonban a kipattanót már értékesítette Solymos, így a félidőben egy gólos előnnyel mehetett pihenni a Komárom.

A második félidőben a vendég együttes már biztatóbb játékot mutatott, pontosabbak voltak a passzok, szépen tartották és hozták fel a labdát, aminek meg is lett az eredménye. A 72. percben ugyanis Solymos Zoltán volt ismét eredményes. Tíz perccel később azonban Rigó Gábor a vendégcsapat kapusa szabálytalankodott a tizenhatoson belül, így a hazaiak jutottak büntetőhöz, amit Simon Péter, magabiztosan értékesített, de csak szépíteni tudott, hiszen a folytatásban, a vendégek tudták növelni előnyüket. A 86. percben Göncz Dávid góljával beállította a Komárom a 3:1-es végeredményt.

„Próbált csak visszaköszönni, amit az edzéseken begyakoroltunk. Nagyon ritmustalan és ütemtelen volt a játékunk. Maradjunk annyiban, hogy hoztuk a kötelezőt, kisebb szenvedések árán, aztán ezt a mérkőzést el kell felejteni” – mondta el a Helyi Híradóknak a mérkőzés után Bozsik Péter a Komárom VSE vezetőedzője.

Nagyigmánd KSK – Komárom VSE 1 – 3 (0 – 1)

Komárom.Híradó

 

 

Szólj hozzá!