Mix 2018. 12. 12.

Dunaradványi lány lett Szeged Szépe (FOTÓK)

A Dunaradványról származó Farkas Mónika fejére került a korona december 8-án (szombat) a XI. Szeged Szépe Gálaest – Tánc & Zene & Divat Shown – írja a delmagyar.hu. A versenyre idén összesen 209 hölgy jelentkezett, közülük került ki győztesként a felvidéki lány. 

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a dél-alföldi városban a Szeged Szépe elnevezésű szépségversenyt, melyre idén összesen 209 nevezés érkezett. Közülük került ki az a tizenhat döntős, akik december 8-án este a Szeged Szépe Gálaest – Tánc & Zene & Divat Shown mutatták meg magukat a szegedi IH Rendezvényközpontban. Szombat este a lányok hagyományosan farmerben és pólóban, fürdőruhában, majd végül estélyiben mutatták meg magukat.

Az eredményhirdetés előtt a zsűri egyik tagja, Rippel Ferenc, a Rippel Brothers előadóművésze és a Rippel Brothers Akadémia alapítója azt mondta, színpadi szemmel nézte a lányokat, arra volt kíváncsi, hogy adják el magukat. A zsűri elnöke, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója úgy fogalmazott, minden lány gyönyörű volt és mindannyiuknak gratulált.

A szépségkirálynő-választáson a korona a dunaradványi Farkas Mónikát illette meg, aki végzős tanuló idegenforgalom és vendéglátó szakon. Mónika kiskora óta énekel, boston terrierjével nemzetközi kutyakiállításokon is részt vesz. Az eredményhirdetés után Mónika így nyilatkozott: „Hihetetlen érzés. Erre nem számítottam. Egy harmadik helyezésben, vagy különdíjban reménykedtem, mert alacsony vagyok. Nem tudok mást mondani, felemelő érzés.”

A dunaradványi lány első udvarhölgye a 17 éves orosházi Farkas Eunika lett, a második udvarhölgy Takács Tímea.

(delmagyar.hu)