Mix 2016. 09. 09.

Egyedülálló fizioterápiás rendelő a város szívében

Komáromban egyedülálló fizioterápiás rendelő nyílt a Hedera II. egészségügyi központ emeletén, Holczhei Andrea – Fizioterápia név alatt. Légy bár fiatal, idős, férfi, nő, várandós vagy anyuka, van megoldás az egészségügyi gondjaidra!

Ismerjük meg Andit közelebbről!
A fiatal, háromgyerekes anyuka Brünnben szerezte diplomáját fizioterápia szakon, majd nyolc éven keresztül a észak-komáromi Victoria Medical Center gyógytornásza volt. A családanya szerepből adódóan Andi a saját bőrén is megtapasztalta a kismama-torna jótékony hatásait, később pedig a baba-torna és masszázs előnyeit. “A fizioterápiás diploma mellett számos magyarországi és szlovákiai tanfolyamon bővítettem az ismereteimet. Mikor kismama voltam, rájöttem, milyen fontos lenne szakszerűen foglalkozni a várandós nőkkel, illetve a kisgyermekekkel. Sajnos, erre nagyon kevés a lehetőség városunkban, ezért úgy döntöttem: önálló vállalkozásba kezdek.”

Kismama torna
Nem kell végigszenvedned a terhesség időszakát! Kismama tornával megelőzhető a vizesedés, a hátfájás, sőt, enyhíthető az anyuka belső feszültsége is. Látogass el már a terhesség kezdeti időszakában! Nem csak a szülés, de a felépülés is sokkal gyorsabb és könnyebb lesz, ezáltal pedig hatékonyabban elkerülhető a szülés utáni depresszió is.

unnamed-4
Meddőség elleni kezelés
Andi elvégezte a Szlovákiában ismert Ludmila Mojžíšová tanfolyamát is (Mojžíšová metóda), amely elsősorban olyan tornagyakorlatok sorát jelenti, melyek a meddőség elkerülésére szolgálnak. “A hét hónapos terápia nagyon kemény, lelkileg is megterhelő. Jelenleg is kezelek egy hölgyet, remélem sikerrel járunk majd és a kezelés után sikerül a családalapítás.”

Baba- és gyermek torna, masszázs
Hogy mit jelent a gyermek mozgásfejlődésében a megfelelő torna, azt talán nem is kell magyarázni. A baba- és gyermektornára, valamint masszázsra már egy hetes kortól hordhatod gyermeked. Ennek hatására elmúlik a hasfájása és így a pici megnyugszik. Megfelelő tornával pedig már kisiskolás korban megelőzhető a ferde hátgerinc kialakulása.

13087469_224kk181624619727_2618110116893690351_n

 

Harc a vizesedés és a narancsbőr ellen
Rengeteg nőnek okoz problémát a vizesedés, a lábdagadás (ödéma) különösen a nyári hónapokban. Nem kell vízhajtókon élned és végigszenvedni a forró hónapokat! A limfodrenázs kezelés segíthet a problémán. Legyél bármilyen testfelépítésű, a narancsbőr (cellulitisz) szinte senkit sem kímél. “Kérhetsz kifejezetten cellulitisz elleni masszázst. Természetesen egy kezelés nem tesz csodát, ám több alkalom után látványosan javulhat a bőr állapota a kérdéses testrészeken.”

Egyéb kezelések
Természetesen nem csupán anyukák és hölgyek számára ajánljuk a szalont. A hagyományos kezelések szintén megtalálhatók az új rendelő “repertoárjában”. “Nemrég egy idősebb néni térdproblémáit sikerült rendbe tenni. A hölgy vizes térde ellenére néhány kezelés után ismét fájdalom nélkül tudott járni.” Hátgerinc-problémák esetén nem szükséges rögtön műtéthez folyamodnod! A beavatkozás gyakran megelőzhető a megfelelő gyógytornával. A tornák mellett (például baleset utáni rehabilitáció) kérhetsz klasszikus, teljes testmasszázst, illetve reflex-talpmasszázst is.

unnamed-11
Fontos tudnivaló, hogy Andi mindenkivel egyénileg foglalkozik, nincsenek közös órák. Egy-egy kezelés 1-1,5 órás és természetesen orvosi beutalóval is érkezhetnek a látogatók. “Mindenkinek egy picit más a problémája, ezért szeretek minden egyes vendégemnek teljes figyelmet szentelni.”

További információk:
Holczhei Andrea – Fizioterápia FB-oldal
Telefonszám: 0917 610 536

unnamed-2

 

Szólj hozzá!