Mix 2019. 12. 06.

Páros masszázzsal és karácsonyi ajándékutalvánnyal vár mindenkit a komáromi Rattana Thai Massage

Három és fél éve nyitotta meg kapuit városunkban a Rattana Thai Massage, mely a régióban is egyedülállónak számító masszázs lehetőséggel várja vendégeit a komáromi Lúdpiac téren (Tržničné námestie) található szalonjában.

A több száz éves múltra visszatekintő thai masszázs ugyanis már alapjaiban eltér az európai fajtáktól. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják a masszírozás során. Jótékony hatásai között gyorsítja az anyagcserét, alkalmazható alvászavaroknál, ideges, feszült állapotokban és fájdalmak enyhítésére. Emellett serkenti a vér- és nyirokkeringést is.

A komáromi Rattana Thai Massage-ban 30, 60, 90 és 120 perces tradicionális thai masszázsok közül választhatunk, valamint lehetőségünk van talp- és láb, aroma olajos, valamint gyógynövényes masszázstípust is kérni. A közelmúltban pedig egy új szolgáltatással bővült a centrum: immáron páros masszázsra is van lehetőség.

“Az elmúlt években egyre nagyobb érdeklődés alakult ki masszázs szalonunkkal kapcsolatban és folyamatosan bővült a látogatók száma. Ezért is döntöttünk úgy, hogy új masszőrrel bővítjük csapatunkat, aminek hála megszűntek a korábban tapasztalt többhetes várakozási idők. A megkettőzött munkaerőnek köszönhetően pedig új szolgáltatással is gyarapítani tudtuk kínálatunkat. Most már páros masszázsra is tudjuk fogadni vendégeinket, ahol kedvesükkel, családtagjaikkal vagy ismerősükkel együtt regenerálódhatnak és pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait. Karácsonyig jelenleg már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre szabad helyek, az ünnepek és a januári szabadságunk után azonban ezzel az új szolgáltatásunkkal is várjuk majd vendégeinket” – mondta el a Rattana Thai Massage üzletvezetője, Kis Zoltán.  

A masszázscentrum abban a tekintetben is autentikusnak számít, hogy a masszázst több éves tapasztalattal rendelkező, Thaiföldön szerzett végzettséggel rendelkező szakemberek végzik. A páros masszázs mellett azonban több más újdonságot is kínál a Rattana Thai Massage. Karácsonyi ajándékutalványunk tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretnék meglepni szeretteiket a feltöltődés és újjászületés érzésével. Emellett egyre népszerűbbek 5 alkalmas bérleteink is, melyek természetesen némi kedvezményt is magukba foglalnak” – tette hozzá Kis Zoltán.

További információért és ajánlatokért érdemes felkeresni a Lúdpiac téren (Tržničné námestie) található Rattana Thai Massage-t, vagy meglátogatni web-, illetve Facebook-oldalukat.