Város 2015. 06. 22.

Mintha a tengerparti holdfényben ringatózna – Relaxáljon Ön is a Kultusz massage studioban

Egész nap ülő munkát végzünk – esetleg állunk a gép vagy a kassza mellett. Fáj a hátunk, vagy le akarnak szakadni a lábaink, de nincs megállás: el kell végezni otthoni feladatainkat is. Idegesek és stresszesek vagyunk, jó lenne egy kis pihenés, egy kis kényeztető masszázs… Csakhogy legtöbbünknek se ideje, se pénze nincs arra, hogy rendszeresen eljárogasson egy masszázs-szalonba.

Ezt a problémát igyekszik áthidalni a nemrég megnyílt Kultusz massage studio, amely a Szabadság utca 18. (ulica Slobody) alatt található, Észak-Komáromban. A stúdió több, mint 80 m²-en, két helységben várja vendégeit. A helységekbe nem szűrődik be semmilyen háttérzaj, így a látogatók kellemes zene mellett pihenhetnek. A szalonhoz igényesen berendezett és felújított, tágas fürdőszoba is tartozik, ahol kényelmesen lehet lezuhanyozni.

kultusz-fb (4 of 21)
Az egyik helységben egy tapasztalt masszőr áll a vendégek rendelkezésére, aki hagyományos svéd masszázs és talpmasszázs mellett narancsbőr elleni kezelést is nyújt. Ez utóbbi kezelés két részből áll: egyrészt hatvan percig masszírozza az érintett területeket, ezután pedig egy kiváló minőségű, speciális olajjal bekeni a bőrt, amit aztán 20 percre befóliáz.

kultusz-fb (21 of 21)
A másik helységben két masszázsfotel található, ahol egy pár akár egyszerre is masszíroztathatja magát. A fotelek a legújabb modellek, két hónapja vásárolták őket, Komáromban egyedülállóak. Különlegességük abban rejlik, hogy teljesen magába „szippantják” a vendéget, így minden izmot tökéletesen át tud mozgatni. A fotelben 15 perc masszázs 45 perc hagyományos, kézi masszázsnak felel meg – a vendég egyrészt időt, másrészt pedig pénzt spórolhat vele, hiszen igen barátságos áron juthat hozzá a szolgáltatáshoz. Ha úgy kívánjuk, a fotel az egész testünket átmasszírozza, de specializálódhat egyes testrészekre is. A programot beállíthatjuk gyúrásra, ütögetésre, paskolásra, nyújtásra, légzsákos-, vibrációs- illetve Shiatsu-masszázsra, de helyezhetünk 2-2 mágnest a lábunkra és a talpunkra is. A masszázsfotel ellazítja és átmozgatja az izmokat, ideiglenesen enyhíti az ízületi fájdalmakat, javítja a vérkeringést, és fokozza a méregtelenítést.

kultusz-fb (12 of 21)

Sokaknak gondot okoz levetkőzni a masszőr előtt – mondja a szalon tulajdonosa. – Nekik különösen jó lehetőség a masszázsfotel. A fotelekkel szembeni falra tengerpartot festtettünk, speciális festékkel. Ahogy kezd sötétedni, néhány falra festett elem (például hold) elkezd világítani. Így a vendégek úgy érezhetik, mintha tengerparti holdfényben ringatóznának. A szalonba semmiféle utcai háttérzaj nem szűrődik be: így a hozzánk látogatók ki tudnak kapcsolódni, relaxálhatnak.”