Mix 2019. 02. 18.

Egyre többen érdeklődnek a Selye János Egyetem iránt

Hagyományosan február 14-én tartotta a Selye János Egyetem Nyílt Napját, ahová diákokat, szülőket, partnerintézményeket vártak.

A napot Juhász György rektor nyitotta meg, aki köszöntőjében üdvözölte a jövendő hallgatókat, az egyetem gyakorlóiskoláinak képviselőit, a gyakornoki programban részt vevő vállalkozások – és szociális intézmények képviselőit is. A rendezvényen megjelentek  első kézből kaptak tájékoztatást az egyetem három karáról, nyolc tanulmányi szakáról és száznyolc tanulmányi programjáról. A több mint nyolcszáz érdeklődő betekintést nyerhetett a karok és a tanszékek működésébe, találkozhattak a tanárokkal és tudományos munkatársakkal. Legnagyobb érdeklődés az egyetem tudományos munkáját bemutató interaktív játékok és a nemzetközi partnerprogramok iránt volt.

A jövendő hallgatók tájékoztatást kaptak arról, hogy miért jó egy adott szakot választani, milyen lesz a megszerzett diploma értéke. A díszteremben bemutatkoztak a közös képzésekben részt vevő partneregyetemek is. Az elmúlt évekhez hasonlóan az egyetem képviselői a jelentkezés kitöltéséhez is konkrét útmutatót adtak a helyszínen, és bemutatták az elektronikus jelentkezési felület kezelésének módját.

A Selye János Egyetemre való jelentkezés határideje 2019. március 31.