Mix 2017. 12. 18.

Elindult a Brigetio Gyógyfürdő bérleteinek árusítása

A mai nappal, azaz december 18-tól megindult a bérletárusítás a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. A következő évre szóló bérletek a fürdő pénztárában vásárolhatóak meg. 

A bérletek vásárlásának lehetősége mellett felhívjuk a leendő vendégek figyelmét, hogy az uszoda tetejének tervezett felújítása miatt 2018-ban az uszoda huzamosabb ideig zárva tart majd, ezért éves fürdő és éves kombinált fürdő-szauna bérletet nem árusítanak. A féléves fürdőbérlet, illetve a féléves kombinált fürdő-szauna bérlet kizárólag 2018. első félévére váltható és 2018. június 30-ig használható fel. A 10, 30, illetve 90 alkalmas fürdőbérletek vásárlása esetén az esetleges zárva tartás idejére pénzvisszatérítés nem igényelhető. Ezen bérletek 2018. december 31-ig használhatóak fel.

Amennyiben az uszoda tetejének felújítása érintené a féléves fürdő, illetve a féléves kombinált fürdő-szauna bérletek felhasználását, úgy az ezen bérlettel rendelkező Vendégeknek az érintett időszakra (az óra leadása ellenében) visszatérítjük a bérlet időarányos részét.