Videó 2022. 08. 04.

Ember legyél – nézd meg a komáromi rapper, José legújabb klipjét!

Augusztus 4-én este 19:00 órakor jelent meg az észak-komáromi rapper, José új klipje, az Ember legyél a YouTube-on.

Napjaink egyik fő témájáról, az online világ és a valóság közötti szakadékról énekel Ember legyél című új dalában José, az önazonos dalszerző, énekes. A slágergyanús dal videoklipjét a magyarországi Medusa Pictures forgatta. Az operatőr rendező Sipos Géza, a a klip főszereplője Szabó Viktor, a Komáromi Jókai Színház művésze.

José szerint jó csillagállásban született a klip. Sikerült szerezniük egy autóbuszt sok közel húsz statisztát, akik munkába induló embereket alakítanak. Egyikük, őt alakítja Szabó Viktor színművész, állandóan a mobiltelefonját bújja, ahogy később munka után is. Ráadásul az utcán tanúja lesz, amint egy instagram-sztárt fotóznak egy Alfa Romeo mellett. A csodálatos sportautót Tóth Péter, a Komáromi járás Szilas községének polgármestere adta kölcsön a forgatásra.     

José szerint az Ember legyél című dal eddig a koncerteken bebizonyította, hogy slágergyanús szám lett. Sőt! Igazi rádióbarát dal. A dalszerző, énekes szeretné minél több emberhez eljuttatni az üzenetet: a legőszintébb csodákat a családunkban, a hozzánk legközelebb állóknál kell keresnünk.

Sajtóhír; Fotó: Bárány János