Sport Dél-komárom 2024. 02. 20.

Éremeső hullott Dél-Komáromra

A dél-komáromi Tempo Karate SE csapata meghatározó sikereket ért el a Kölyöksárkányok Viadalán, melyről több mint félszáz éremmel tért haza.

Filep Imre mester, az egyesület vezetője büszkén számolt be a verseny eredményeiről, kiemelve, hogy összességében 14 arany, 14 ezüst és közel 30 bronzérem került a dél-komáromi karatésok nyakába.

A versenyen összesen 35 sportoló képviselte a klubot, akik közül többen két kategóriában, azaz formagyakorlatban és küzdelemben is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A mester hangsúlyozta, hogy az érmek mellett egy kupa is hazakerült Dél-Komáromba, ugyanis a Tempo Karate SE a legtöbb sportolót nevezte a versenyre.

A sikerek ellenére a karatésok nem pihennek, hanem már most intenzív felkészülésbe kezdtek az előttük álló Európa-bajnokság előtt. A mindennapokban folyamatosan edzenek és fejlesztik technikájukat, hogy a nemzetközi porondon is kiemelkedő eredményeket érjenek el, és továbbvigyék Dél-Komárom hírnevét a karate világában.

A Komáromi Tempo Karate SE évek óta meghatározó szereplője a helyi és regionális karateéletnek. Az egyesületet 1995-ben alapították, és azóta folyamatosan növekvő taglétszámmal és kiemelkedő sportteljesítményekkel büszkélkedhet.

Az egyesület központja Komáromban található, és a környékbeli karatekedvelők számára nyújt kiváló lehetőséget a sportág gyakorlására és fejlesztésére. A Tempo Karate SE nem csupán egy sportklub, hanem egy olyan közösség, ahol az emberek együtt dolgoznak azért, hogy mind egyéni, mind csapatszinten kimagasló eredményeket érjenek el.

Az egyesület tevékenysége széleskörű, és minden korosztály számára kínál lehetőséget a részvételre. Az óvodás kortól kezdve egészen a felnőttig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzéseket és kihívásokat. A klub edzői magasan képzettek és tapasztaltak, akik elkötelezettek az iránt, hogy segítsék a sportolókat abban, hogy kiteljesítsék potenciáljukat és elérjék kitűzött céljaikat.

A Tempo Karate SE nem csupán a helyi versenyeken és viadalokon szerepel eredményesen, hanem rendszeresen képviseli Dél-Komáromot országos és nemzetközi versenyeken is. A klub tagjai rendszeresen részt vesznek különböző rangos eseményeken, ahol lehetőségük nyílik megmérettetni magukat más versenyzőkkel, és bizonyítani tehetségüket. A klub mindezek mellett rendszeresen szervez különböző eseményeket, táborokat és közösségi programokat is.

További információ a Facebookon itt: DEN SHIN DOJO