Sport 2016. 05. 12.

Ezüstérmes kosarasainkat fogadta a város vezetése

Ma (május 12.) fogadta a város vezetése az MBK Rieker Com-therm kosárlabda csapat tagjait, akik ezüstérmesek lettek a hétvégi Eurovia országos bajnokságon.  Az ünnepélyes fogadásra a Tiszti pavilon dísztermében került sor 11:00 órakor.

A fogadáson jelen volt Stubendek László polgármester és Keszegh Béla alpolgármester is. A kosárlabdázókat Bajkai János, a város Kulturális, Oktatásügyi és Sport Főosztályának vezetője köszöntötte, majd átadta a szót Konštantín Gličnek, a városi Sportbizottság elnökének.

Glič úr köszönetét fejezte ki a csapat tagjainak, hogy a város jelenlegi anyagi helyzete ellenére itt vannak, és hogy tevékenységükkel jó hírét terjesztik Komáromnak. Kifejezetten jó érzéssel tölti el, hogy látja a kontinuitást: tavaly az MBK Rieker bajnok lett, idén pedig ezüstérmes. Mindez optimizmussal tölti el.

Végül Stubendek László köszönte meg az edző és a csapat munkáját, valamint a rajongótábor szurkolását. Komárom eddig is ismert volt vizeiről, kultúrájáról, és sportolóiról – most a sporttevékenységek között a kosárlabda is öregbíti városunk hírnevét.

HDA

IMG_1625 (Medium) IMG_1628 (Medium) IMG_1631 (Medium) IMG_1632 (Medium) IMG_1634 (Medium)

Szólj hozzá!