Mix 2023. 05. 26.

Feladta magát Sárközi Gergely, akit Szűcs Tibor megölésével kapcsolatban köröztek

Péntek délelőtt (május 26-án) feladta magát a győri rendőrkapitányságon Sárközi Gergely (a kezdőképen), akit Szűcs Tibor meggyilkolása miatt köröztek – adta hírül a Magyar Nemzet. A férfi bűntársait korábban már elfogták, azonban Sárközi máig szökésben volt.

Szűcs Tibor május 2-án tűnt el. Eleinte eltűnt személyként keresték, azonban hamar kiderült, hogy sokkal súlyosabb ügyről – gyilkosságról – van szó. Végül a magyar és a szlovák rendőrség összehangolt munkájának köszönhetően viszonylag gyorsan, egy hónapon belül felgöngyölítették az ügyet. Az emberöléssel összefüggésben négy gyanúsított van: a felvidéki K. Erik és Sz. László, G. S., valamint Sárközi Gergely. Az utóbbi kivételével a többieket korábban elfogták.

A brutálisan meggyilkolt Szűcs Tibor

Az üggyel kapcsolatos, összefoglaló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Sárközi Gergelyt csak közreműködéssel vádolják. Kedden (május 23-án) közös, magyar–szlovák rendőrségi sajtótájékoztatót tartottak, amelyen azt üzenték a menekülő Sárközinek, minél hamarabb adja fel magát. Úgy látszik, a férfi megértette, hogy jobb, ha önként jelentkezik a rendőrségen. Ez ma délelőtt meg is történt – a Magyar Nemzet úgy tudja, kihallgatása folyamatban van.