Mix 2023. 05. 18.

Az eltűntként keresett Szűcs Tibor holttestét találták meg Magyarországon

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, május elején a Komáromi Járási Rendőrkapitányság elrendelte a komáromi járásbeli vállalkozó, Szűcs Tibor keresését, akit eltűntnek nyilvánítottak. Pár napra rá Szűcs Tibor keresését a NAKA vette át, miután az eset a maffia gyakorlatára emlékeztetett. A mai nap érkezett azonban a hír, hogy Magyarországon megtalálták Szűcs Tibor holttestét. A NAKA az üggyel kapcsolatban ma reggel őrizetbe vett három személyt.

A Startitup portál információi szerint a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) megtalálta a május elején eltűnt csicsói vállalkozó, Szűcs Tibor holttestét. A férfit meggyilkolták, holttestét pedig Magyarországon ásták el.

A szlovák és a magyar rendőrség közösen dolgozik az ügy felgöngyölítésén. A Startitup hírportál riporterei azt is megtudták, hogy a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség a mai nap egy nagyszabású akció keretén belül 3 személyt is elfogtak az esettel kapcsolatban.

„Megerősíthetem, hogy ma reggel 3 személyt fogtunk el, akiket előre eltervezett emberöléssel gyanúsítunk. Az esetről azonban csupán a jövő hét folyamán közlünk majd további információkat” – mondta a startitup.sk-nak Ľubomír Daňko, a NAKA igazgatója.

Szűcs Tibor 2023. május 2-án tűnt el. Utoljára Komáromfüssön látták, ahonnan utolsó telefonhívását intézte. Audi Q7-esét később kiégve találták Magyarországon, Pápa közelében.

(forrás: startitup.sk)