Kultúra 2017. 07. 18.

Fergeteges, kétnapos tóparti buli Komáromban! Jön a Wellhello, Ego, Horváth Tamás és sokan mások!

Készülj, mert kezdődik a nyár legnagyobb bulija a komáromi Holt-Vág partján! Két napon keresztül, este nyolctól hajnalig tart majd a parti, lesz lazulás a tóparton, konfetti, co-ágyú, tortacsata. És persze zene: közkívánatra Magyarország legnépszerűbb együttese, a Wellhello ad élő nagykoncertet, de itt lesz Curtis, a szlovák Ego, Katapult DJ és Bárány Attila is. Lake UP!

PROGRAM:
Pénteken (július 28.) 21:30-tól a WELLHELLO ad élő nagykoncertet, utána pedig várhatóan őrült partit rendez DJ BAGÓ és KATAPULT DJ. Lesz konfetti, CO-ágyú és tortacsata is!

Szombaton (július 29.) a legendás Kontrafakt hip-hop csapat tagja, EGO lép a tópart színpadára. Az ő nevéhez fűződik a „Žijeme len raz” című, egyik legnézettebb szlovák dal a YouTube-on, közel 60 millió megtekintéssel. Utána CURTIS, HORVÁTH TAMÁS, majd MR. MISSH lép színpadra. Őket a legújabb kedvencek, RICO x MISS MOOD követi – a Mágnes és a Vihar című számaik az idei lejátszási listák élén állnak. A koncertek után Magyarország legnépszerűbb lemezlovasai, BÁRÁNY ATTILA és NEWIK nyomatják ezerrel a talapalávalót.

JEGYEK:
Napijegy – 11 euró elővételben
Kétnapos jegy – 18 euró elővételben

Az elővételes jegyek a REBOOT számítástechnikai szaküzletben (Rákóczi utca 2.), Diderot könyvesboltban (a Szent István szoborral szemben), és a Tomtel mobilshopban (Jókai utca 12/28) vásárolhatók meg, illetve a www.lakeup.sk honlapon, vagy a ticketportal.sk hálózatában (az ország valamennyi postáján).