Mix 2017. 08. 16.

Friss termálvíz, csúszdavilág, szórakozás – vár a pati termálstrandfürdő!

Még tart a forróság, aki teheti, víz mellé húzódik. Mind a kisgyermekes családok, mind a szórakozást kívánó fiatalok, de a pihenésre vágyó nyugdíjasok is megtalálhatják számításukat a járás legerősebb fürdőjében. A Pati Termálstrandfürdő ideális mindenki számára: rendezett környezet, friss termálvíz, tágas napozó felületek, fák alatti hűsölés, valamint mindig friss, helyben sütött lángos és kürtőskalács a strand belsejében és emellett még sok-sok élmény várja a vendégeket!

A fürdő legnagyobb előnye a páratlan minőségű tiszta víz, amely állandóan cserélődik a medencékben. A fürdőkomplexumot a 170 méter mélyről feltörő, óriási vízkapacitású, 27 Celsius-fokos forrás köré építették. Mivel a tiszta forrásvíz kiváló összetételű, és állandóan cserélődik, a legkisebbeknek szánt pancsolóban a felnőttek is megmártózhatnak. Nem kell aggódni: a víz mindig megőrzi tisztaságát.

A pati strandfürdőben 6 modern medence – kisgyermekmedence, rekreációs gyermekmedence, pihenőmedence, úszómedence, sportmedence és a csúszdák medencéje várja a látogatókat.


Túl nagy a forróság? A 26–29 °C-os úszómedence ideális a hűsölésre. Vagy ellenkezőleg, hűvösebbre fordult az idő? Nem gond: a 30–32 °C-os ülőmedencében kellemesen érezhetjük magunkat akkor is, ha épp felhők közé bújt a nap.

A csúszdavilág – a régió legmagasabb csúszdájával – évek óta nagy kedvenc. A hosszú Anaconda-csúszda mindenkinek ajánlható, a Kamikaze az adrenalin-szint kedvelőinek, a Szupercsúszdát pedig a családok és a kisebb-nagyobb gyerekek imádják. Nem árt megjegyezni: a belépőjegy ára tartalmazza a csúszdavilág korlátlan használatát is!

Ezen kívül a vendégek teniszezhetnek, röplabdázhatnak vagy különböző wellness-szolgáltatásokat vehetnek igénybe a fürdő és a pati üdülőfalu területén. Horgászni, csónakázni, illetve vízibiciklizni is lehet a másfél hektáros tavon. És környékünkön ki ne próbálta volna már a péntek esti, éjfélig tartó, zenés medence-partit? Kihagyhatatlan nyári buli.

Az egész napos belépő ára felnőtteknek 6 euró, gyermekeknek 12 éves korig és mozgáskorlátozottak számára 3 euró (Az egész napos jegy árában a Csúszdavilág korlátlan használata már benne van!)

A heti bérlettel többek közt a fürdő köré épített üdülőfalu turistáira is gondoltak: felnőtteknek 32 euró, gyermekeknek 12 éves korig pedig 16 euró!

Nyitva tartás szeptember 3-ig naponta 7.30-tól 20.00 óráig.

Szólj hozzá!