Sport 2018. 05. 17.

Generációk nagytalálkozója 2018-ban is a Selye Gimiben

Benéznél újra a gimi falai közé? Szívesen találkoznál már barátként egykori tanáraiddal? Kíváncsi vagy, mi történt rég nem látott gimis társaiddal? Itt a legjobb alkalom, hogy egy felejthetetlen délutánt és estét tölts el régi ismerős arcok társaságában!

Június 2-án, szombaton a Selye János Gimnázium ismét megnyitja kapuit a nosztalgiázni, sportolni és szórakozni vágyók előtt. 

Már 14:00-től lehetőség van belecsöppenni a programok sűrejébe. Ekkor kezdődik a tenisz, majd azt követően darts, asztalitenisz és újdonságként a nap folyamán bármikor asztali foci várja a résztvevőket. Foci és röplabda meccsek előzetesen egyeztetett időpontokban az iskola udvarán és nagytermében zajlanak majd. Míg Fiala Andrea a röplabda meccsek szervezéséért felelős, az egyéb sportágakra Diósi Viktornál a 0905 560 779-es telefonszámon, illetve a Generációk találkozója Facebook csoporton keresztül lehet jelentkezni május 27-ig. A meccsek kiírásáról és a csapatbeosztásról a helyszínen is tájékozódhatsz majd, illetve a mérkőzések közti szüneteket beszélgetéssel, eszegetéssel-iszogatással is töltheted. Kosárlabdára úgyszintén lehetőséget biztosítanak a szervezők a gimnázium udvarán.

Az üdítők, valamint finom cseh sörök és egyéb alkoholos nedük biztosítva lesznek, ám ha személyes kedvencedet magaddal hozod és megkínálod belőle a többieket is, attól csak még színesebb lesz a kínálat és a hangulat.

A sporteseményeket követően a már jólismert, tanárok által főzött babgulyás Édes Attila keze alól, valamint Török Tamás vaddisznó gulyása és sült kolbász Briznik László módra várja az érdeklődőket.

Az est záróakkordjaként DJ Szemi zenei aláfestésére az aulában lehet majd táncra perdülni 21:00-tól.

„Szívesen fogadunk bárminemű segítséget a főzéshez, csapoláshoz, illetve egyéb szponzori felajánlásokat is a lehetőségekhez mérten.” – mondja Diósi Viktor, főszervező. „Az emlékpólókból szintén a helyszínen lehet majd választani – amíg a készlet tart. A személyes élményeken felül ezzel is szeretnénk maradandó emléket ajándékozni a már kilencedik alkalommal megrendezett esemény kapcsán. Mindenkit szeretettel várunk!”

Csatlakozz és kövesd a Generációk találkozója Facebook csoportját! Az esetleges programváltozást és a meccsek menetrendjét azon keresztül teszik közzé a szervezők.

Nézd meg a tavalyi rendezvény videóját és galériáját. Reméljük idén Te is kedvet kapsz a részvételhez!

VIII. Generációk találkozója – 2017 Fotók

VIII. Generációk találkozója – 2017 Videó

Generációk VIII. Találkozója

Sziasztok!Fogadjátok sok szeretettel a Generációk VIII. Találkozójáról készült videónkat.Még egyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást és a részvételt. Reméljük mindenki jól érezte magát. :)A szervezők

Közzétette: Tündi Kiss – 2017. augusztus 6., vasárnap