PR 2024. 02. 12.

Élvezd a nyugalmat és a gluténmentes falatokat a Harmónia kávézóban!

Régóta keresel már gluténmentes, friss pékárut? Mellé elkortyolnál egy igazán különleges kávét, és elolvasnád a ropogós újságot? Esetleg csak felkapnád a napi tízórai falatokat, és mennél tovább? A Harmónia kávézóban csütörtöktől ez mind megadatik Neked!

A Ferences Barátok utca jól frekventált részén, a régi Kormorán bár helyén egy új világ nyílik a közönség számára. Ráadásul reggel fél 7-től várják a korgó gyomrú vendégeket, akik egy szelet nyugalommal indítanák a napot. 

A kovászos termékek a Kétbalkezes pékségből, a gluténmentes dolgok pedig a  budapesti Tündér Mannából kerülnek az asztalodra.

„Fontos volt, hogy a legízesebb finomságokat találjuk meg, melyek még egészségesek is.” – mondja a tulajdonosnő. A helyben kelesztett, majd kisütött pékáru, az előre csomagolt tízórai szendvicsek és Dunaszerdahely legfinomabb mindenmentes cukrászsüteményei garantálják, hogy egész napra meg legyen a betevő falat. Mindezt ráadásul komoly közvéleménykutatás alapján teszik, hiszen széles körben igény mutatkozik a kíméletes finomságokra.

Egy álom kapujában

A tulajdonosnő mindig is saját vállalkozást szeretett volna indítani. És mivel a családjában sem új az ételérzékenység fogalma, nagy álma teljesül a vendéglátóhely megnyitásával. „Rengetegen küzdenek ételallergiával, a szűk családomban is voltak problémák az ételintoleranciával.

Tudom milyen, ha kemény diétával telnek a mindennapok.

A szívem lelkem szeretném kitenni mindazokért a finomságaim által, akik hasonló cipőben járnak.” Az egészségügyi állapot a pszichére is hat, ebben szeretne a tulajdonosnő egy csepp harmóniát teremteni az üzletével. Ügyelve a részletekre, a gluténmentes termékeket külön helyiségben tárolva és készítve kínálják a vásárlóknak.

A kávé is nagy kultusszal bír az egész család életében. Nem csoda hát, hogy kétféle darálóval felszerelkezve, a Green Plantation ízvilágát és a brünni Pražírna Ignác pörkölő kávéit is az itallapra tették. „A saját pörkölésű kávénak párja nincs. A Lázeňská kávával szóló együttműködésnek hála pedig ugyanitt átvehetőek a kávécsomagok is, melyek Csehországból rendelésre érkeznek.”

Ha visszavágynál a régi szép időkbe…

Vedd le a kedvenc lapod az újságállványról, és csendesedj el a régi szép idők szellemében! „Aki hozzánk betér, harmóniába kerül – önmagával és a másikkal is. Évszaktól függően tervezzük a teraszt is bővítjük, és

nagy vágyam dzsungelessé varázsolni a külteret, a zöld közeget pedig a benti részre is próbáljuk beköltöztetni.

Hat óráig várjuk a vendégeket, hétfőtől szombatig, péntekenként pedig alkalmanként élő zenével akár 10 óráig is.”

Művészeteket a népnek

A tulajdonosnő nagy szenvedéllyel hódolna a hozzá hasonló művészetkedvelőknek is. Együttműködnének a művészeti iskolával, így a tehetséges és tapasztaltabb zenésznövendékek is fellépnek majd, a történelmi falakon pedig művészi fotók és festmények váltanák egymást. „Már készülnek a Komáromot, Pozsonyt, Prágát és Budapestet ábrázoló kivilágított fa makettek a Karolin Hobby Kreatív jóvoltából.

A 170 négyzetméternyi területen lesz grillezés, a parkolás miatt sem kell aggódni, a kézműves sörök és exkluzív borok pedig garantálják, hogy emlékezetes és hangulatos időt töltsünk el itt. A Harmónia kávézó maradéktalanul megteremti a harmonikus érzést mindenkinek – kellemetlen lecsengés nélkül!