Régió 2018. 03. 21.

Gúta ad otthont a nagy presztízsű GLOBAL GRAPPLING bajnokságnak

Március 24-én a gútai Városi Sportcsarnok egy napra a küzdősport szerelmeseinek színterévé változik, hiszen ekkor kerül megrendezésre a városban a nagy hírnevű Global Grappling küzdősport bajnokság. A verseny azért is különleges lesz, hiszen első alkalommal látogat külföldre. 

A Global Grappling küzdősport bajnokság következő fordulójának házigazdája a helyi Contendo MMA club. A földharc versenyszámok között a Gi Grappling, NoGi Grappling és NoGi Open is helyet kapnak, emellett pedig az ütő-rúgó technikákban jeleskedő harcosok is kipróbálhatják magukat a Kesztyűs Küzdelem és Combat Grappling versenyszámokban. Délelőtt tíz órától 4 tatamin folynak majd a mérkőzések.

Gútai és környékbeli harcosok is tatamira állnak majd. Gútát sokszor a küzdősport városaként aposztrofálják, mivel nagy múltú Judo, Karate és Birkózó szakosztályok működnek nálunk. Gúta mellett azonban a környéken, így Komáromban, Bősön, Érsekújvárban is nagyon sok ügyes fiatal bunyós és jó klub van. A távolabbi, nagyszombati, nyitrai, pozsonyi kluboknak is közel van ez a helyszín, így számukra is érdemes lehet eljönni, és akkor még nem beszéltünk a magyarországi klubokról. A szervezést és a profi lebonyolítást teljes mértékben a Global Grappling csapata végzi, mi csak támogatást adunk ennek az igényes bajnokságnak és nagy örömünkre szolgál, hogy Gútára tudtuk hozni” – mondta el a gutaiujsag.sk-nak Forgács Attila helyi szervező, aki a Contendo MMA Club elnöke is egyben.

Fotó: gutaiujsag.sk

Az esemény támogatói: Gúta Város, Gútai Judo Klub, Gutte sro, Pro Spot sro, T&M shop, helloGúta, Contendo MMA

Helyszín és időpont: Gútai Városi Sportcsarnok, 10:00-18:00
A belépés ingyenes!

Az esemény Facebook linkje itt elérhető.

(gutaiujsag.sk, Szia Komárom)