Mix 2023. 05. 12.

GWM a gútai rapper arcát tetováltatta magára?

Erik Dang Dinh, alias Jakuza Ritual nem volt rest felhívni a figyelmet a furcsa egybeesésre a Facebookon. GWM karján ugyanis kísértetiesen hasonló tetoválást lehet felfedezni, mint a gútai rapper arca.

Jakuza nem csak előadó, de önmaga menedzsere is, ezért próbálja követni a magyar zeneszakmát. „Tisztában vagyok GWM munkásságával. Van pár dala, ami tetszik, de a playlist-emen nem szerepel.” – derül ki Jakuza válaszából.

„Egy haverom küldte át a fotót, visítottam rajta. Sőt, még mindig röhögök.”


A gútai rapper egyébként nagy erőkkel dolgozik az első lemezén Felvidéki Vegyesbolt címmel. „Zeneileg multizsáner stílusú lesz a rap keretein belül. Mindenből egy kicsi, pont úgy mint a felvidéki kisboltokban.”

Jakuza mindig alkot. Folyamatosan dolgozik az elkövetkezendő klipjein is a 3stars pictures közreműködésével. „Épp zajlik a szereplőválogatás, íródnak a forgatókönyvek szépen sorban. Viszont a lemezen van most a hangsúly, hogy még nyáron kitudjuk adni és jöhet a lemezbemutató koncert is.” – ígéri a rapper.

A legutolsó szám, a Lelépek, egy házibuli hangulatú dal, amit az egyik hétvége ihletett. „Péntek este leléptem és vasárnap értem haza. Házibulikban ideális sláger a pörgetésre.”

Kimegyek az ajtón és lelépek

Mint a Tóth Andira rám is úgy néztek

Mi a helyzet ha szakadnak a képek

Én is beverek pár felest aztán végem