Mix 2022. 04. 04.

Húsvétváró alkotóműhellyel vár a Czafrangó Sylvia Magán Művészeti Alapiskola

A húsvéti ünnepkör előrehaladtával egyre inkább mindennapjaink részévé válik az ünnepvárás és lelkünket is áthatja a húsvét szellemisége. A komáromi Czafrangó Sylvia Magán Művészeti Alapiskola is ennek jegyében szervezi meg húsvétváró alkotóműhelyét április 9-én, ahol a művészetek minden ágazatával találkozhatunk.

Nem akármilyen húsvétváró programmal készül a családosok, elsősorban a kisebbek számára a Czafrangó Sylvia Magán Művészeti Alapiskola. A komáromi intézmény ünnepváró alkotóműhelyén ugyanis nem csupán tojásfestésre és koszorúkészítésre nyílik lehetőségünk, de hangszerek zenéje is ellepi majd a helyiséget, miközben a mozgás szerelmesei előtt is lehetőség nyílik, hogy kitáncolhassák magukat.

A képzőművészeti foglalkozások területén a már említett koszorúkészítés és tojásfestés mellett fazekaskorongozás, agyagozás, dekupázs és arcfestés is várja majd az érdeklődőket.

A hangszerbemutató és zenefoglalkozások keretén belül számos hangszerrel, így gitárral, zongorával, furulyával, hegedűvel, citerával találkozhatnak majd az érdeklődők, valamint az éneklés is teret kap.

A táncfoglalkozások területén pedig néptánccal, társastánccal, balettal, modern tánccal és jazztánccal is megismerkedhetnek a jelenlévők.    

A Húsvétváró Alkotóműhelyre április 9-én, szombaton 14 és 18 óra között kerül sor a Czafrangó Sylvia Magán Művészeti Alapiskolában (Európa-udvar 18 és 40.). További információ: +421944235432, e-mail: szusart@gmail.com, www.szusart.sk

Ha szeretsz táncolni, rajzolni, érdekel a zene, látogass el művészeti iskolánkba és próbáld ki magad minden téren!