Város 2019. 01. 14.

Ismét elindult a szavazás! Újra játszóteret nyerhetünk városunknak!

A mai nappal (január 14.) ismét elindult a LIDL üzletlánc Žihadielko nevű nyereményjátéka, mely során a legtöbb szavazatot begyűjtő városok ismét egy-egy vadonatúj játszótérrel gazdagodnak. A tavalyi győzelem után Komárom az idei évben már egy új kategóriában „mérkőzik meg”. 

Mint ismert, a tavalyi évben Komárom már sikeresen szerepelt a LIDL játékán, de a versenykiírás alapján az előző évek győztes városai ugyanúgy lehetőséget kapnak, hogy tovább gyarapítsák „méhecskés” játszótereik számát. Miután azonban a tavalyi évben végül Komárom is a győztes városok között kapott helyet, az idei nyereményjátékban már az elmúlt 3 év győztes városaival kell megmérkőznie az újabb játszótérért.

Az előző évekhez hasonlóan a LIDL nyereményjátékában idén is a lakosság dönt arról, mely városok gyarapodjanak újonnan létesített játszóterekkel. A játékban részt vevő városok különböző kategóriákban szerepelnek, a kategóriák két legtöbb szavazatot összegyűjtő városa pedig egy-egy új játszótérrel gazdagodik a verseny végeztével.

A szavazáshoz nem kell mást tenni, mint felmenni a https://zihadielko.lidl.sk/ weboldalra, bejelentkezni az oldalra e-mail címünkkel, vagy Facebook profilunkkal, melyet követően a rendszer kérni fogja telefonszámunkat. Ezután kapunk egy SMS-kódot, melyet be kell pötyögnünk a weboldalra, utána pedig máris lehetőségünk nyílik szavazni. A főoldalon található keresőn keresztül könnyen megtalálhatjuk városunkat és máris leadhatjuk szavazatunkat.

Ezen felül a versenyen lehetőség van egy további szavazat megszerzésére is. Ehhez nem kell mást tenni, csupán 200 pontot elérni a weboldalon található játékban. Az eredmény elérése után automatikusan egy bónusz pontszámhoz juttatjuk városunkat. 

Az oldal minden nap lehetőséget kínál az újbóli voksolásra, így akár naponta is leadhatóak a dupla szavazatok városunkra. 

Tavaly már megmutattuk, hogy össze tudunk fogni egy jó ügy érdekében. Nyerjünk idén is játszóteret városunknak!