Sport Dél-komárom 2020. 10. 26.

Jól veszik az akadályokat a monostori focisták

Remekül indult a bajnokság a monostori együttesek számára, hiszen amellett, hogy a csapatok szoros együttműködést tanúsítanak, motiváltak is. A Bozsik tornán a gyerekek maximális létszámmal vesznek rész, a felnőtt csapat pedig az első helyen áll – írja a komarom.hu.

Tizenegy fordulót rendeztek a megye első osztályában, ahol jelenleg vezetjük a tabellát. Igaz, két vereség sajnos becsúszott, de mindemellett két döntetlennel és hét győzelemmel azt hiszem elmondhatom, látszik, hogy a játékosok mindent megtesznek a siker érdekében. S hogy mennyire motiváltak, azt az is mutatja, hogy a legutóbbi edzésen 21-en vettek részt – tudtuk meg Berecz Dezsőtől, a Koppánymonostori Sport Egyesület elnökétől.

Az egyesület a góllövő listán is jól szerepel, jelenleg az előkelő negyedik helyen áll.

Berecz Dezső hozzátette, az utánpótlás (U19) csapat a megye első osztályában a második helyen áll, ezen belül a góllövő listán Tóth Ádám eddig lőtt 11 góljával ugyancsak a második.

Az egyesület elnöke elárulta azt is, hogy számára mindig is nagyon fontos volt az utánpótlás, hiszen olyan csapatot szeretne vezetni, amely utánpótlás játékosokból tud kinevelni felnőtt játékosokat.

Az U7-es, U9-es, U11-es, U13-as és az U14-es csapatok is kiválóan teljesítenek, éppen ezért az egyesület célja, hogy minél több gyermeket neveljen ki a magyar labdarúgás és a megyei labdarúgás számára. November 15-én rangadóra várják a szurkolókat, mikor is délután 13.00 órakor a második helyen álló Zsámbék csapatát fogadják a monostoriak a Berecz Dezső Sporttelepen.