Mix 2017. 11. 22.

Jótékonysági bált szerveznek Komárom fiataljai

Két komáromi fiatal, Kiss Enikő és Bastrnák Kristóf szervezésében valósul meg az a Szeretetbál nevet viselő jótékonysági bál, mely a komáromi Danubius szálló nagytermében kap helyet december 2-án.

A bál legfőbb célja, hogy öt komáromi járásbeli hátrányos helyzetű családnak szerezzenek szebb karácsonyt. A tombolából befolyt összeg teljes részéből a családok számára biztosítanak olyan csomagokat, amelyek a számukra legszükségesebb dolgokat fogják tartalmazni. Így a bálozók nem csupán egy jó hangulatú bálon vehetnek részt, hanem egy nemes célt szolgálva szebbé is tehetik öt nélkülöző család karácsonyát!

Éppen ezért, annak érdekében, hogy a legjobb helyre menjen az adomány, a szervezők folyamatosan várják a salsa8@freemail.hu e-mail címre a komáromi járásban élő hátrányos helyzetű családok nevét, elérhetőségét (lehetőleg telefonszám). Lehetőséget adva számukra, hogy az ünnep számukra is békében és melegségben teljen.

A talpalávalót egész este a Gajmesz Band csapata adja majd. Emellett az esemény sztárvendége lesz Viktória Beňová és a gútai ACT 4 Slovakia csapata is. A vacsorát a komáromi Bella étterem biztosítja.

A 15€-s belépő tartalmaz kétszeri étkezést (vacsora), valamint üdítő fogyasztást. Alkohol a helyszínen is vásárolható, illetve igény szerint a látogatók maguk is hozhatnak. A bál kezdési időpontja 19:00.
Helyszín: a komáromi Danubius szálló nagyterme. 

A rendezvény megtalálható a Facebookon is.

Jegyek kaphatók a komáromi Tatra moziban és a komáromi Prestige étteremben.

Minden kedves szórakozni és adományozni vágyót sok szeretettel várnak! 

Az esemény támogatói: MUDr. Ipóth Szilárd, MUDr. Bastrnák Tibor, Nutracon, KEMAR – Design&Print, Acacia Team, Prestige étterem, Bella étterem, Šeko Shop Komárno, Selye János Egyetem, INFINITE PICTURES, Tatra mozi, Rizzo pizzeria, LIV´S VISAGE, Szabó T&T pincészet, REBOOT, BLUBERY, DeLuxe Dekor Esküvő és Rendezvénydekoráció