Mix 2017. 12. 08.

Sikeres volt az első Szeretetbál

December 2-án került megrendezésre városunkban az 1. Szeretetbál, amely a szórakozáson túl egy nemes cél érdekében került megrendezésre. A tombolákból befolyt összegből ugyanis öt hátrányos helyzetű családot segítettek meg a szervezők. 

A szervezők örömüket fejezték ki a rendezvénnyel kapcsolatban, hiszen sokan eljöttek, a terem pedig megtelt vidám hangulatú bálozókkal. A köszöntő után következett az ACT4 Slovakia műsora valamint Viki Beňová előadása, amit a vacsora követett. Ezek után hajnalig ment a mulatás a Gajmesz Band közreműködésével, amit csak a tombolahúzás és az éjféli svédasztalos vacsora szakított meg. Az 1. Szeretetbálon tiszteletét tette Sólymos László, Szlovákia környezetvédelmi minisztere és kedves felesége is.

A tombolán összesen 1414 eurót sikerült összegyűjteni a rászoruló családok részére, amiért köszönet illeti a bálozókat, hiszen nélkülük ez nem sikerülhetett volna. Jelenleg is zajlik a családokkal való egyeztetés annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb adománnyal lehessen szebbé tenni a karácsonyukat.

A szervezők köszönik MUDr. Ipóth Szilárdnak valamint Bastrnák Tibor parlamenti képviselőnek, a támogatóknak és a partnereknek a segítséget!

Jó volt látni, hogy korosztálytól függetlenül van igény egy szép jótékonysági bálra városunkban.

Képgaléria: