Kultúra 2016. 12. 16.

Karácsonyra könyvet a Diderottól

Karácsony, a szeretet, a családok ünnepe már kopogtat az ajtónkon. Várakozással teli időszak ez, amikor le kellene lassulni, jobban odafigyelni egymásra, a barátokra, családra. A szívünk megtelik melegséggel, elfeledjük a mindennapok gondjait, odafigyelünk egymásra, megajándékozzuk egymást. Ez az ünnepek ünnepe!

Milyen szép ajándék ilyenkor a könyv! Egy gyönyörű mesekönyv, amelytől felcsillan gyermekünk szeme, vagy egy kedves kis regény, ami elragad a mindennapok egyhangúságától. Egy izgalmas krimi, vagy trendi szakácskönyv – egy jó kis könyvvel  örömet szerezhetünk a szívünkhöz közel állóknak. A DIDEROT könyvesboltunkban biztosan mindenki megtalálja azt, amit éppen keres.
Szeretettel várjuk Önöket, térjenek be hozzánk és válogassanak a jobbnál jobb könyvekből.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldogságban, egészségben gazdag új évet kíván a DIDEROT könyvesbolt.

ok1

JÁTSSZ ÉS NYERJ! – a játék tétje Fejős Éva legújabb könyve, melynek címe Újra veled, Sydneyben.

A DIDEROT könyvesbolt, a Szia Komárom szerkesztőségével együtt sorsolással egybekötött versenyt indít. A nyeremény Fejős Éva Újra veled, Sydneyben című sikerkönyve.

A könyv rövid ismertetője:
Kóródi Szonját, az egyik kereskedelmi tévécsatorna kommunikációs szakemberét fejvadászcég közvetíti egy új, de nagyra törő környezetvédelmi céghez. A munka nehezebb, ám izgalmasabb, a fizetés jobb, a kilátások mesések… vagy mégsem? Szonja szép lassan rájön, hogy elődje és egy másik kollégája titokzatos körülmények vesztette életét, és a szálak munkahelyére, a GreenDay óbudai bázisára, illetve onnan még messzebbre vezetnek… Míg Szonja az informatikus párja segítségével magánnyomozásba kezd, egy másik lány, a családi okok miatt kollégiumban élő, tizenöt éves Tina, egy rosszul végződő buliban vesz részt. Másnap már nem megy vissza az intézetbe, hanem beköltözik egy elhagyatott hétvégi házba. Szonja és Tina útja eleinte nem keresztezi egymást, azonban mindketten elszántan küzdenek az igazukért.

A verseny feltételei:
Minden résztvevő, aki a cikket lájkolja és megosztja facebook oldalunkról, automatikusan bekerül a sorsolásba. A verseny hétvégéig tart, a sorsolásra hétfőn, december 19-én, a Szia Komárom szerkesztőségében kerül sor. A szerencsés nyertest értesítjük, a könyvet személyesen veheti majd át a szerkesztőségben.

Sok szerencsét a játékhoz!

Köszönjük!

 

Szólj hozzá!