Mix 2018. 08. 10.

KLIPPREMIER: Megérkezett Dollár Sudli új videóklipje, az Ibiza 2!

A komáromi rapper, Dollár Sudli ismét ellátogatott a spanyol szigetre, és ha már ott volt, el is készítette legújabb számát és a hozzá tartozó klipet. A komáromi rapper új slágere, az Ibiza 2 – Szabadon száll az igazi tengerparti hangulatot hozza el nekünk a nyári hőségben.  

A komáromi funky énekes és rapper két éve készítette el első számát Ibizán, mely akkor a Piszkos élet címet kapta. Közeledvén a szám második születésnapja felé pedig Sudli a szám második felvonását is piacra dobta, ismét egyenesen a party és szórakozás spanyol fővárosából.

A klip készítésének folyamatairól maga a rapper beszélt nekünk:

„Szeretem járni a világot, szebbnél szebb helyszíneken forgatni és hála az égnek mindig akad olyan, aki segít is elérni céljaimat. A klipet még tavaly forgattuk Ibizán, közvetlenül a londoni videóklip után, csak nem szerettük volna szinte egy időben kidobni a két cuccot, ezért vártunk vele egy kicsit. Ami a számot illeti, kicsit popposabbra sikerült, de úgy gondolom, nincs ezzel semmi baj. Próbálok mindig valami újat hozni a közönség számára. Úgy gondolom, ez egy fülbemászó, slágergyanús szám lett, ami nagyban köszönhető a refrénben hallható Danielának. De persze Csabinak is hatalmas köszönettel tartozom, aki mindig szeretettel fogad, ha Ibizára visz az utam. Szeretnék még köszönetet mondani Klaudiának, aki kibírt velem egy hetet Ibizán és minden lépésemet rögzítette, valamint Múcska Péternek, alias Pepének, aki a vágásért és utómunkáért volt felelős.”  

 

A klippet a Gold Plast s.r.o megbízásából készítette: Múcska Péter
Kamera : Dollár Sudli,Klaudia
Szöveg : Dollár Sudli
Ének: Daniela
Stúdio : Takács Csaba