Kultúra 2021. 09. 06.

Komáromban is koncertet ad a Hugo Kauder Trio

A Hugo Kauder Triot három kiválóan képzett zenész alkotja. Az oboán, brácsán és zongorán mesteri szinten muzsikáló hármas nevét már a nemzetközi zenei színtereken is jegyzik, beleértve a tengerentúlt is. Nagyszerű hír, hogy napokon belül Dunaszerdahely, Párkány és Komárom közönsége is láthatja és hallhatja Ivan Danko, Lakatos Róbert és Ladislav Fančovič játékát.

A zenészek a későromantika és a XX. század zenei világának szentelik a közös munkájuk során a legnagyobb figyelmet. A repertoár a magasfokú igényesség elve mentén szerveződött – a trió nyújtotta élményt a brilliáns technika és az összehangolt muzsikajáték teszi maradandóvá.

A Hugo Kauder Trio 2008-ban állt össze, azóta nemzetközi viszonylatban is jegyzett a formáció. A szerzői sokszínűség is egyértelműen megmutatkozik az albumaikon: H. Kauder, A. Klughardt, R. Kahn, P. Scharwenka, R. Schumann, P. Nogradi, I. Lachner, J. Irshai és P. Juon szerzeményeit rendszeresen vastapssal honorálja a közönség.

A Hugo Kauder Trio tagjai:

  • Ivan Danko – oboa
  • Lakatos Róbert – brácsa
  • Ladislav Fančovič – zongora

Legyen Ön is részese annak a kivételes élménynek, amit ez a három nagyszerű zenész nyújt a Hugo Kauder Trio nevű formációban!

Koncertek:

  • Helyszín: Vermes Villa – Dunaszerdahely, Időpont: 2021. szeptember 9. (csütörtök), 16:00
  • Helyszín: Liszt Ferenc Művészeti Akadémia – Párkány, Időpont: 2021. szeptember 10. (péntek), 16:00
  • Helyszín: Tiszti Pavilon – Komárom, Időpont: 2021. szeptember 10. (péntek), 19:00

A koncerteket a KULTMINOR – Kisebbségi Kulturális Alap támogatja.