Kultúra 2016. 12. 13.

Komáromi banda zúz az Aurora évzáró buliján

A december 23-i, már tradicionálisnak is nevezhető Aurora évzáró koncert idei vendégzenekara a komáromi Aylen’s Fall lesz, akik 2013-as fennállásuk óta több neves szakmai tehetségkutatón szerepeltek sikeresen, és a közkedvelt budapesti A38 koncerthajóra is meghívást kaptak.

Miután az eredeti dobos családi okok miatt kivált, a zenekar közel fél éven át kereste új dobosát. Mostanra újra koncertképesek, és alig várjak, hogy egy óriásit zúzhassanak a győri Bridge színpadán az Aurora előzenekaraként.

Rebirth című dalukhoz a szintén komáromi Molnár Csaba készített klippet, a szerzemény hatására a bandát az a megtiszteltetés érte, hogy egyetlen szlovákiai magyar zenekarként jelölték őket a Radio Head Awards-on (Rádio FM), az Év (2014) felfedezettjei között.

Az Aylen’s Fall énekese, Kaprálik Gyuri, látható/hallható volt a nagy sikert aratott Felvidék Allstars & jóvilágvan feat. Gombaszög: Levegő című projektjében is, Yeah 😉

Az esemény érdekessége, hogy az Aurora új dupla albuma csak pár nappal a koncert előtt, december 19-én jelenik majd meg. A koncerten a klasszikus slágerek mellett biztosan felcsendül pár új nóta is. Szóval tudjátok, december 23-án még nincs karácsony – buli van!

Aurora web:aurora.hu
Aylen’s Fall web:Aylen´s Fall
Évzáró Aurora koncertFB esemény

Szólj hozzá!