Mix 2018. 02. 28.

Versenyfelhívás: Keressük a Komáromi Tél Hóemberét!

A sűrű havazásnak hála ismét lehetőség nyílt kicsik, nagyobbak és idősebbek előtt, hogy kreativitásukat szabadon engedve készíthessenek pár varázslatos, hóból készült alkotást. Ebben pedig most mi is igyekszünk kellő motivációt nyújtani, hiszen ezennel meghirdetjük a „Komáromi Tél Hóembere” versenyünket, mely során értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a legtöbb szavazatot gyűjtők!  

A versenyre jelentkezni kizárólag saját hóemberekről (hóból készült alkotásokról) készült képekkel lehet, melyeket a Szia Komárom Facebook oldalára küldött üzenetben, illetve az info@ahojkomarno.sk e-mail címre várjuk. Utóbbinál kérjük, a levélben hagyják meg nevüket, valamint az üzenet tárgyába a következőt írják be: „Komáromi Tél Hóembere”.

A nevezési időszak lejárta után a beérkező alkotásokat a Szia Komárom Facebook oldalán szavazásra bocsájtjuk. Az egyhetes voksolás alatt a két legtöbb interakciót (a Tetszik, Imádom, Vicces, stb. hangulatjelek mind beleszámítanak) gyűjtő hóemberek gazdái pedig a következő értékes díjakkal gazdagodnak:

  • Egy 2.1-es hangfal a ReBoot! felajánlásával
  • családi (3 fő) belépő a március 17-ei Wake Up fesztiválra

Emellett kiosztásra kerül a zsűri fődíja is, mely egy Jégvarázs torta a Praliné Cukrászda felajánlásával (a zsűri tagjai: a Szia Komárom szerkesztősége, valamint a Praliné Cukrászda főcukrásza, Forró Noémi).

Nevezés: február 28 – március 4.

Szavazás: március 5 – március 11.

Eredményhirdetés: március 12.