Kultúra 2017. 11. 17.

Kóstold végig a régió termékeit a Dunamente ízei expón Komáromban

Különleges rendezvény kerül megrendezésre november 23-án, csütörtökön 16 órai kezdéssel a komáromi Duna Menti Múzeumban. A régió termékeit felvonultató  „Dunamente ízei a múzeumban” elnevezésű bor- és termékkóstoló esten  több, mint 30 kiállító termékeinek megízlelésére nyílik majd lehetőség.

Az eseményen a borkóstolás mellet helyet kap a régióban igencsak népszerű háztáji termelés produktumainak bemutatása is. A vendégeket kézműves sörök, sajtok, hústermékek, csilli, sütemények, lekvárok, pékáru, kávé és csokoládék várják. Mindezt korlátlan mennyiségben! A háztáji termékek és a régiós kistermelők kiállítása, illetve a borkóstolás legfőbb célja egyértelműen a térség termékeinek népszerűsítése. A vendégek között szívélyesen várják a szakma képviselőit és a bor- és gasztronómia kedvelőit egyaránt.

A korlátlan kóstolásra feljogosító belépő ára elővételben 7 €, diákoknak pedig 6 €, melyek megvásárolhatók a Klapka téren található KIK irodában vagy a 0905 920 551-es telefonszámon. A helyszínen vásárolt jegyek ára egységesen 9 €.
A rendezvény időpontja: 2017. november 23. (csütörtök) 16.00-21.00
Helyszín: Duna Menti Múzeum, Észak-Komárom

Bővebben a rendezvényről és a kiállítókról a  www.dunamenteizei.sk/  oldalon olvashatsz.