Régió 2022. 12. 01.

Lepje meg szeretteit a Dunamente Ízei exkluzív ajándékcsomaggal

Egy szeletet ajándékozni a hazai ízekből, talán ez a legtöbb, amivel örömet szerezhetünk szeretteinknek. Tökéletes karácsonyi ajándék lehet a Dunamente Ízei exkluzív ajándékcsomag, amelynek tartalmát a térség helyi termelőinek legkiválóbb termékeiből válogatták. Kiváló minőségű méz, dzsem, csokoládé vagy chiliből készült termékek is helyet kaphatnak abban csomagban, amelyet saját elképzelése szerint állíthat össze. 

A Dunamente különleges, egyedi ízvilágából válogatott, exkluzív ajándékcsomag már évek óta nagy népszerűségnek örvend. Tükröződik benne a külföldi sikereket is elért, tucatnyi helyi termelő szorgalmas munkája is.  Az Önnek tetsző ízek tökéletes kombinációját állíthatja össze a KIK Komárom Klapka téren található irodájában. Természetesen az ajándékcsomag a helyszínen díszcsomagolást is kap.

És mi mindent tehet a csomagba?

Kétféle méretű ajándékdoboz áll a rendelkezésére – így Öntől függ, nagy, vagy hatalmas örömet szeretne szerezni hozzátartozójának 😊

A borok kedvelőit például az AF Manufaktúra gyümölcsboraival örvendeztethetjük meg, de tehetünk a csomagba ugyanettől a karvai kézműves cégtől gyümölcsszörpöket, dzsemeket (cukorral vagy anélkül), sőt, még a balkáni ízeket idéző kenőkrémet, zakuszkát is. A kínálatból nem hiányozhatnak Papp Vargha Katalin (Chocomaze) kézműves csokoládéi sem. Olyan ínyencségekről van szó, mint a gyümölcsös vagy mogyorós csokoládé, nyalóka, esetleg forró csokoládé a legkisebbeknek.  A sütés-főzés szerelmeseinek bizonyára jó ajándék lehet a pati Pemak fehér vagy kék mákja, de figyelmet érdemel a mákszappanuk és mákolajuk is. 

A Fodor méhészet kiváló minőségű mézei és a Pajor méhészet propoliszt és gyógynövényeket tartalmazó torok-balzsama az immunrendszert is erősíti – nem beszélve termékeik varázslatos ízvilágáról. A megajándékozott emellett a minőségi mézbor kellemes ízét is élvezheti.

Nem egy szakács azt vallja: igazán ízletes ételt csak helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból és fűszerekből lehet főzni. Az I can spice márka fűszereinek egy igazi szakács sem tud ellenállni, a Chili Slovakia manufaktúra vagy a Burning Angel pedig gazdag chilli kínálattal áll rendelkezésre.

Amennyiben úgy érzi, elveszik az ízek bőséges kínálatában, és nem tud választani, előre elkészített ajándékcsomagok is rendelkezésére állnak. Az egyes ajándékcsomagokat különböző komáromi attrakcióra vagy kulturális eseményekre szóló belépőjegyekkel színesítheti, legyen szó színházi előadásról, koncertről, vagy akár a Komáromi Erődben helyet kapó egyedi szabadulószobáról.

A Dunamente Ízei ajándékcsomag megrendelhető és megvásárolható a Klapka téren található Komáromi Információs Központban (KIK). További információkért hívja a +421 948 830 202-es telefonszámot, vagy írjon a dunamentetdm@gmail.com e-mail címre.