Mix 2023. 12. 08.

Fedezze fel a Dunamente Ízei ínycsiklandozó ajándékcsomagját!

A hazai ízek varázsát ajándékozva, szeretteink szívét is megédesíthetjük a Dunamente Ízei exkluzív ajándékcsomagjával, melyet a térség helyi termelőinek legkiválóbb kincseiből válogathatunk össze. Az egyedi és szívhez szóló karácsonyi meglepetés megalkotásához a Klapka téren található KIK iroda nyújtja a segítő kezet, ahol saját ízlésünk szerint válogathatjuk össze a termékeket. 

A Dunamente különleges, egyedi ízvilágát tükröző ajándékcsomag népszerűsége évek óta töretlen, köszönhetően a kínálatban szereplő, tucatnyi helyi termelő szorgalmas munkája gyümölcsének. A két különböző méretű csomagolásnak köszönhetően mi dönthetünk arról is, mekkora ajándékkal szeretnénk meglepni szerettünket. 

A csomag összeállítása során bátran választhatjuk akár a karvai AF Manufaktúra termékeit. A karvai pár által saját gyümölcsből készült lekvárok, szörpök, kenők és gyümölcsborok biztosan lenyűgöznek minden ínyencet. A mézek szerelmesei a Fodor méhészet és Pajor méhészet különleges mézeiből válogathatnak. Előbbi krisztustövist, mézontófüvet, hárst és hajdinamézet kínálnak, míg utóbbi a kis- és nagy kiszerelésű virágméz és krémes repceméz mellett mézborral állnak a vásárlók rendelkezésére. A komáromi Pajor méhészet emellett a megfázás és torokfájdalom esetén igencsak kedvelt, propoliszt és gyógynövényeket tartalmazó torokbalzsamot is kínál.   

A Chocomaze kézműves csokoládéi olyan finomságokat kínálnak, mint a csokiba mártott mandula, gabonapehely vagy száraz gyümölcsök, míg a másik komáromi csokigyártó cég, a Zax csokinyalókákkal, valamint tejes, ét vagy fehér csokiból készült Chocolor táblacsokikkal örvendeztet meg mindenkit. 

A marcelházi Tökmagmánia kínálatából tökmagolajat és dió olajat választhatunk, a naszvadi Chilli Slovakia Manufaktúra pedig különböző típusú, ízesítésű és erősségű chilli szószokkal áll rendelkezésre, elsősorban jalapeno és habanero paprikákból készítve. 

A sort a komáromi I can spice különböző fűszerei zárják, melyek között bazsalikomot, majorannát, piros paprikát és szárított petrezselymet is találunk. A cég pedig immáron kávékat is elkezdett forgalmazni, valamint cseresznyevirág, feketeribizli és immunerősítő teák is fellelhetők náluk.  

Ha azonban úgy érezzük, nem tudunk választani és elveszünk az ízek gazdag kínálatában, előre elkészített ajándékcsomagok közül is választhatunk. 

A Dunamente Ízei ajándékcsomagok megrendelhetők és megvásárolhatók a Klapka téren található Komáromi Információs Központban (KIK). További információért hívja a +421 948 830 202-es telefonszámot, vagy írjon a dunamentetdm@gmail.com e-mail címre.