Kultúra Dél-komárom 2018. 09. 13.

Legénybúcsút tart a Magyarock Dalszínház

Holnap, azaz szeptember 14-én pénteken este 19 órától mutatja be a Magyarock Dalszínház a Legénybúcsú című musical komédiát a Monostori erődben. Ezzel a darabbál zár az idei ErődFeszt 2018.

A férfi baráti társaságok egyik legkedveltebb eseménye a legénybúcsú, amely a házasélet korlátai közé való önkéntes bezárkózás előtti utolsó szabad, borgőzös és szabados szórakozásról, és az agglegényélet búcsúztatásáról szól – ahol mindent szabad, még azt is, amit tiltanak – na meg persze természetesen a nőkről, és a hozzájuk fűződő viszonyról.

Így van ez a darab szereplői esetében is, akik eme jeles eseményre készülnek közkedvelt törzshelyükön, a Didi Bárban. A társaság tagjai különböző társadalmi helyzetüknek, és aktuális tevékenységüknek köszönhetően mind-mind mást várnak az estétől, de egyben mindannyian megegyeznek: nő az márpedig kell!

A táncos lány személye látszólag megoldott, de a személyével kapcsolatban számtalan probléma merül fel az este során, és az is kiderül, hogy nem ok nélkül van a bulin…

Szereplők: Miller Zoltán, Mészáros Árpád Zsolt, Szűcs József, Zöld Csaba, Szakács Péter, Barabás Kiss Zoltán, Forgács Péter, Kuczmann Ágnes, Tihanyi Dániel, Végh Edina

Rendező, koreográfus: Bakó Gábor – Vizeli Csaba

További információk a Facebookon.