Mix 2021. 12. 02.

A Dunamente Ízei ajándékcsomag a fa alá varázsolja a hazai ízeket

A Dunamente Ízei névre keresztelt ajándékcsomag régiónk legkülönlegesebb hazai ízeit zárja egy exkluzív csomagolásba. Az ajándékcsomag egyénileg is testreszabható, így mindenki a saját ízlése szerint kóstolhat bele a Dunamente ínycsiklandozó ízvilágába.

A helyi termékekből összeállítható ajándékcsomag már évek óta nagy népszerűségnek örvend. Nem csoda, hiszen az ajándékcsomag hűen képviseli a Dunamente régióban fellelhető, magas színvonalú helyi termékek sokszínűségét. Az ajándékdoboz azon több tucatnyi helyi termelő munkájának gyümölcse, akik térségünkön túl is nagy népszerűségnek és elismertségnek örvendenek. A helyi ízek egyedi kombinációja tökéletes harmóniát teremt, melyet az elegáns díszdoboz tesz igazán teljessé. Mindezeknek köszönhetően a Dunamente Ízei ajándékcsomag kivételes ajándék a karácsonyfa alatt, születésnapokon, évfordulókon vagy egyéb ünnepeken is.  

Az ajándékcsomagot ráadásul teljesen egyénileg, kedvünk és ízlésünk szerint is összeállíthatjuk, mely során rendkívül bő kínálat áll rendelkezésünkre. A helyi termékek között többek között mézet és mézből készült termékeket, kézműves csokoládét, saját pörkölésű kávét, chilli szószokat, bio- és gyümölcsbort, ízletes gyümölcs- és zöldségszószokat, fűszereket, lekvárokat, mákból készült termékeket és fűszereket is találhatunk.

Ha viszont úgy érezzük, a bőség zavarában nem tudunk dönteni a tucatnyi finomság közül, gondosan összeállított, kész ajándékcsomagok közül is válogathatunk, mely garantáltan elvarázsolja bármelyik ínyenc ízlelőbimbóit. 

A Dunamente Ízei ajándékcsomag megrendelhető és megvásárolható a Klapka téren található Komáromi Információs Központban. További információért írjanak üzenetet a marketing@podunajsko.com e-mail címre, vagy érdeklődjenek a 0948 830 202-es telefonszámon.