Mix 2019. 12. 03.

Különlegesség a fa alá: Elegáns csomagolású, egyedülálló Dunamente ízei ajándékcsomag

Egy doboz, melyben régiónk valamennyi kincse megtalálható. A Dunamente ízei ajándékcsomag igazán különleges ajándék mindazok számára, akik fel szeretnék fedezni a régió finomságait, és örömmel kóstolnak bele a Dunamente legínycsiklandozóbb ízeibe. Egyéni ízlés alapján összeállítható ajándékcsomag a Dunamente legkedveltebb termékeiből. 

A Holt-Vágon megrendezett nyárzáró piknikeken, Dunamente termelői piacokon, valamint a Dunamente ízei termékkóstoló esteken rendszeresen feltűnő, helyi termelők portékáiból összeállított csomag valódi minőségi gasztronómiai élményt nyújt a különlegességek kedvelőinek. Azon túl, hogy a Dunamente ízei ajándékcsomag egy dobozban hozza el a környék ínyencségeit és szolgáltatásait, különlegessége szerint egyéni ízlés alapján alakítható a tartalma. 

A Dunamente TDM ehhez összesen 9 különböző helyi gyártót kínál, akiknek termékeiből saját magunk válogathatjuk össze ajándékunk. A helyi termékek kínálatában megtalálhatóak: a Pemak mákos finomságai és szappanjai, az AF Manufaktúra lekvárjai, zakuszkája, homoktövis termékei és gyümölcsborai, a Fodor Méhészet és a Pajor Méhészet mézei, a Chocomaze kézműves csokijai, a Green Plantation kávéi, a Chilli Slovakia Manufaktúra csípős szószai, a Maja Planet környezettudatos csomagolókendői és az I Can Spice fűszerei. Ezek mellé továbbá a Banderium étterem ajándékutalványát is beválogathatjuk a csomag tartalmaként. 

Természetesen azok számára is van megoldás, akik úgy érzik, elvesznek a finomabbnál finomabb falatok tengerében, és nem tudnak választani a bőséges kínálatból. Az ő esetükben a vásárló igényei szerint elkészített ajándékcsomagok megvásárlására is van lehetőség.

A Dunamente ízei ajándékcsomag megrendelésére és vásárlására a komáromi Klapka téren található Komáromi Információs Központban (KIK) van lehetőség. További információért írjon üzenetet a marketing@podunajsko.com e-mail címre, vagy hívja a 0948 830 202-as telefonszámot. 

JÁTÉK! ? Nyerj négy termékből álló Dunamente ízei ajándékdobozt!? oszd meg a videót? hozzászólásban jelöld meg, kit ajándékoznál meg vele? sorsolás: december 16.Dunamente ízei ajándékcsomag kiváló karácsonyi ajándék lehet kedves partnereinek, munkatársainak, családtagjaiknak egyaránt.Bővebb info:e-mail: marketing@podunajsko.comtel.: 0948 830 202FB: DunamenteAjándékozzon helyi terméket, támogassa a kistermelőket, élvezze a Dunamente kiváló ízeit!

Közzétette: Szia Komárom – 2019. december 3., kedd