Sport 2017. 05. 30.

Magyar kata-bajnok a tempós felnőtt csapat!

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a WKF magyar bajnokságot, melyre több mint 700 versenyző nevezett, köztük a komáromi Den Shin Dojo is Pataki László két danos és Filep Imre hét danos mester vezetésével.

Az első napon az új nevelésű versenyzői csapat mutatkozott be: Rigla Regina Amarilla a 10 évesek között katában és kumitében harmadik helyezést, Köteles Ákos a 8 évesek között katában harmadik helyezést, míg László Patrik a 12 éves kategóriában második helyezést ért el. A csapat többi tagja is kiemelkedően szerepelt, éppen csak lemaradva a dobogóról.

A második napon Filep Ádám, az U 21-es kategóriában egyéni katában bronzérmet nyert, míg Véber Éva a dobogó harmadik fokára állhatott kumite felnőtt 55 kg-os kategóriában.

A felnőtt kategóriában, az elmúlt években érmes kata csapat Albert Patrikkal és Mészáros Zsolttal kiegészülve magyar bajnok lett.

Filep Imre hét danos mester kiemelkedőnek, az utóbbi évek legeredményesebb megmérettetésének nevezte a szereplést, hiszen a magyar bajnoki arany mellett, sok versenyző közel állt a döntőbe jutáshoz, az érem szerzéshez.

Szólj hozzá!