Mix 2021. 06. 16.

Minőségi autószervizt keres? A válasz: PROCAR SERVIS!

Számos hiánypótló szakmai különlegességgel és több mint 20 éves tapasztalatra épülő szakértelemmel a Procar Servis négy éve immáron komplex ügyfélközpontú hozzáállással várja a javítandó járműveket.

Mi mindent kínál a PROCAR autószerviz a klasszikus autószerelésen kívül?

  • A környéken egyedülálló módon vállalják aaváltós gépjárművek gépi olajcseréjét olajátmosással kiegészítve. Ez a magas szintű gépi technológia, amivel az aaváltók bonyolult rendszerét kezelik, egy professzionális eljárás, melyet az említett szakterület folyamatos fejlődése igényel.
  • Autódiagnosztika terén a lehető legjobb minőségű eszközök állnak rendelkezésükre. A hibakeresés legmagasabb szintjét képviselve az elhárítás folyamata precízebbé válik, így a kész jármű hibamentesen kerülhet vissza tulajdonosához. „Magasabb szintű gépek segítségével pontosabban feltárjuk a hibákat, hiszen tudjuk, hol kell keresni a problémát.” – mondja Takács Péter.
  • Klasszikus négyhengeres motorokon kívül magasabb teljesítményű gépjárművek javítását, beleértve a vezérlánc cserét, vagy akár bonyolultabb motorfelújítást is minden további nélkül vállalnak. „Ez szintén egy nagy előrelépés, hiszen a komolyabb járművek karbantartása sokkal nagyobb munkát igényel. Nekünk viszont mind helyileg, mind az erre képesített munkaerő szintjén is megfelelő kapacitás áll rendelkezésünkre.” – magyarázza Varga Krisztián.
  • Mivel a Mercedesek világaközel áll a srácok szívéhez, ezért szeretnének ez irányba specializálódni. Ezen kívül természetesen bármilyen más autógyártó autóit is szívesen fogadják. „Nagyon szeretjük a Merciket, ezáltal olyan irányba tervezünk elmozdulni, ami magasabb szintet képvisel az említett márka tekintetében.” – vallják a PROCAR tulajdonosai.
  • Autóvillamosság és aizált rendszerek? A PROCAR számára ez sem jelent problémát! Kevesen foglalkoznak elektronikával, miközben egyre nagyobb igény mutatkozik erre, így például a tolató kamerák, tolató szenzorok, multimédiás rendszerek, vagy akár központi zárak szerelését is megoldják.
  • Jó hír a cégek számára, hogy immáron partner flotta kezelés szintjén is lehetőség van az együttműködésre. Mivel a szolgálati gépjárművek kiesése a cégek számára a munkavégzést és a profitszerzést nehezíthetik, a PROCAR kiemelt helyen kezeli ezen járművek mihamarabbi megjavítását. A srácok jelenleg is több céggel dolgoznak együtt – akár személyesen, telefonon, vagy esetleg a Facebookon is van lehetőség az időpontfoglalásra.
  • Itt a jó idő, ideje a klíma rendszereket is karban tartani! A teljes körű klímaszerviz szintén kínálatukban található, így emiatt sem kell, hogy az ügyfeleknek főjön a feje!
  • A térség legtöbb alkatrész beszállítójával partneri kapcsolatot ápolnak. A szervizben napi négyszer kerül sor az alkatrészek kiszállítására, ami nagyban segíti a meghibásodások gyorsabb és gördülékenyebb orvoslását. Az alkatrészeket piaci áron értékesítik tovább, így ezzel az autótulajdonosoknak kényelmes és pénztárcabarát megoldást kínálnak.

Voltak nehezebb időszakok, amikor ők is érezték a járvány hatásait, de szerencsére nem volt szükség drasztikus lépésekre, esetleg elbocsájtásokra, sőt! „Szolgáltatásainkat nem kis mértékben tudtuk bővíteni. További célunk pedig a villanyautók világába is bekapcsolódni, hiszen ebben rejlik a jövő.”

Facebook referenciák, vélemények:

„Professzionalitás és jó hozzáállás! Mindez kiváló áron! Az elégedettség maximális.”

„Tökéletes munka, így a megelégedettségünk 100%. Csakis ajánlani tudom őket.”

„Gyorsan kellett a szerviz, de még gyorsabbak voltak, segítőkészek. Nem lehúzòs alkatrész árak, sőt! Minőségi, gyors munka, csak ajálani tudom a Procar Servis-t.”

„Nagyon készségesek voltak és előzetes bejelentés nélkül is azonnal orvosolták a problémát, csak ajánlani tudom.”

„Mindenkinek csak ajànlani tudom, mindent megoldanak a sràcok, hozzàértő szakértő kezek a legjobb àrakon.”

Elérhetőség:

Izsa, 777.
(Komárom felől első letérő balra, rögtön a falutábla után, JRD udvara).     
 Telefonszám: +421 915 756 011, +421 915 647 266

E-mail: varga@procarservis.sk, takacs@procarservis.sk

Facebook oldal: Facebook