Sport 2017. 05. 09.

NBI: A komáromi Molnár Péter a forduló válogatottjában

Remek teljesítményt nyújtottak a Ferencváros és a Budapest Honvéd játékosai az OTP Bank Liga 30. fordulójában, a statisztika alapján a Honvéd olasz támadója, Davide Lanzafame bizonyult a legjobbnak. A legjobb 11-be viszont egy felvidéki játékos is bekerült, a komáromi Molnár Péter kiváló védései is kellettek a Vasas elleni győzelemhez.

Az In Stat elemzőrendszer a játékosok teljesítményét, mozgását elemzi, ez alapján jön ki a statisztikai index érték. Az NBI 30. fordulójában a Honvéd a Mezőkövesd otthonában győzött 5:1-re, a Ferencváros szintén idegenben verte az MTK-t 3:1-re, míg a Paks a Vasas felett az Újpest stadionjában diadalmaskodott 3:0 arányban.
A győzelmeken kívül a játékosok is kiváló teljesítményt nyújtottak, a forduló válogatottjába hatan a Ferencvárosból és négyen a Honvédból kerültek be. A fővárosi klubok fölényét egy paksi játékos törte meg, még pedig a komáromi Molnár Péter, aki kiválóan védett a Vasas ellen.
A fortuló In Stat válogatottja:
Molnár Péter (Paks, 284-es InStat-index) – Lovrencsics Gergő (FTC, 306), Baráth Botond (Honvéd, 351), Leandro (FTC, 280), Janek Sternberg (FTC, 288) – Varga Roland (FTC, 279), Gera Zoltán (FTC, 289), Emir Dilaver (FTC, 290), Filip Holender (Honvéd, 266) – Davide Lanzafame (Honvéd, 501), Eppel Márton (Honvéd, 263)

Forrás: sportolunk.sk

 

Szólj hozzá!